Bianca Drăgușanu a lăsat în urmă traumele de la “Asia Express” cu ajutorul unei terapii prin shopping. Suma colosală pe care “a spart-o”

Publicat: 08/11/2018 | 13:10

Bianca Drăgușanu “și-a tratat” experiențele neplăcute din timpul filmărilor pentru show-ul “Asia Express” cu ajutorul unei terapii prin shopping. Și… de la 1 euro pe zi cât avea la dispoziție în timpul concursului inedit, ea a ajuns să cheltuie sume uriașe… de mii de euro. Vă reamintim că blonda sexy a plecat în aventura vieții sale împreună cu sora ei, Oana, iar emisiunea va rula la Antena 1 abia anul viitor.

Citește și: S-a întâmplat! Bianca Drăgușanu și Alex Bodi au ținut să se afle de la ei! Primele imagini

Bianca Drăgușanu a cheltuit o mică avere pe shopping după ce a părăsit “Asia Express”

În vârstă de 36 de ani, Bianca Drăgușanu și sora ei, Oana, au rezistat în show-ul inedit “Asia Express” filmat în Sri Lanka doar două săptămâni. La scurt timp după ce au părăsit emisiunea, vedeta a început să cheltuie din onorariul generos pe care l-ar fi primit pentru participare. Astfel, în câteva zile, frumoasa blondină “a spart” peste 25.000 de euro, potrivit click.ro. Terapia prin shopping a început încă de când a aterizat pe aeroportul din Doha, unde a făcut escală ca să se întoarcă acasă, în România. Acolo, fosta concurentă de la “Asia Express”, care a îndurat foamea, vremea capricioasă și a făcut autostopul, a cheltuit în doar câteva ore 11.000 de euro pentru cinci perechi de pantofi și cizme pe care a început deja să le scoată la plimbare pe străzile din București, potrivit sursei citată mai sus.

Citește și: Bianca Drăgușanu și Alex Bodi, pas important în relația lor! Cei doi au fost dați de gol pe Internet: “Felicitări părinților“

Odată ce a ajuns în țară, Bianca Drăgușanu și-a continuat “vindecarea” prin aceeași tehnică, bucurându-se însă și de Sofia, fiica pe care o are cu Victor Slav, în timp ce sora ei s-a întors la copiii săi. Surse din anturajul fostei prezentatoare TV au mărturisit că aceasta a făcut în ultimele trei zile cumpărături în magazinele de lux de peste 15.000 de euro. Ea a fost surprinsă în urmă cu două zile în zona comercială a Hotelului Mariott, de unde a ieșit cu o sacoşă roşie de la Valentino, în care vânzătorii i-au pus o nouă pereche de cizme.

Citește și: Bianca Drăgușanu și Alex Bodi vor fi nași: ”O așteptăm și pe nășica acasă!”

Bianca Drăgușanu a fost căsătorită cu Victor Slav, dar au divorțat

Citește și: BIANCA DRĂGUŞANU A VORBIT DESPRE VIAŢA INTIMĂ ALĂTURI DE VICTOR SLAV: „EU AM NIŞTE FANTEZII…”

Bianca Drăguşanu s-a născut pe 6 martie 1982 în Hunedoara. Ea şi Victor Slav s-au cununat civil pe 6 septembrie 2013, la Starea Civilă a Sectroului 3 din Bucureşti. Nunta au făcut-o pe 29 septembrie 2013, iar naşi au fost Nicoleta Luciu şi soţul ei Zsolt Csergo. La câteva luni după ce au devenit soţ şi soţie, în 2014, din păcate, ei au divorţat.
Ulterior, ei şi-au reluat relaţia în secret, după care blonda a făcut totul public. Bianca Drăgușanu i-a dăruit o fiică lui Victor Slav. Sofia Natalia a venit pe lume pe 26 septembrie 2016. Ea are și un atelier de croitorie, de unde ies adevărate capodopere vestimentare. La sfârșitul lunii iulie, vedeta și-a încheiat colaborarea cu postul de televiziune Kanal D, astfel că nu mai prezentă emisiunea “Te vreau lângă mine”. Ea a fost înlocuită de Andreea Mantea.
Citește și...