Bianca Drăgușanu și Alex Bodi, pas important în relația lor! Cei doi au fost dați de gol pe Internet: “Felicitări părinților“

Publicat: 01/11/2018 | 10:45

Bianca Drăgușanu și Alex Bodi formează cel mai nou cuplu din showbizul autohton, asumându-și relația cu puțin timp înainte să plece în Asia. Cei doi se arată foarte îndrăgostiți unul de celălalt, ba chiar Alex și-a susținut iubita să plece la emisiunea “Asia Express“. Între timp, s-a aflat că Bianca și Alex au făcut sau urmează să facă un pas important în viața lor și au fost dați de gol chiar de un apropiat.

Alex a publicat o imagine în care apare cu un bebeluş în braţe.Cel mai frumos lucru din lumea! Felicitări părinţilor!”, a scris el. Mama copilului a scris un mesaj care i-a dat de gol pe el şi pe blondină: Mulţumim, năşicule!!! O aşteptăm şi pe năşica acasică @biancadragusanu”, ceea ce poate însemna că cei doi urmează să devină părinți spirituali.

Bianca Drăgușanu: “Cea mai mare nebunie pe care am făcut-o vreodată!”

Bianca Drăgușanu a hotărât să ia parte la aventura „Asia Express” alături de sora ei, Oana. Are emoții mari, fiindcă aventura este una extrem de incitantă:

„Emisiunea asta e o provocare pe care nu știu dacă multă lume ar accepta-o. Cred că este cea mai mare nebunie pe care am facut-o vreodată în viața mea și dacă până acum câteva zile mi se părea că cel mai greu lucru pe care l-am făcut a fost să nasc, gândul că plec în Asia cu un Euro pe zi mi se pare… fără cuvinte”, a declarat ea.

Sora ei, în schimb, este foarte optimistă: “Experiența asta cred că o să ne învețe să trăim cu mai puțin, să ne demonstreze că în viață poți să fii fericit și cu puțin”, a povestit ea.