S-a întâmplat! Bianca Drăgușanu și Alex Bodi au ținut să se afle de la ei! Primele imagini

Publicat: 02/11/2018 | 12:30
S-a întâmplat! Bianca Drăgușanu și Alex Bodi au ținut să se afle de la ei! Primele imagini

Zilele trecute, Bianca Drăgușanu și Alex Bodi au botezat-o pe fetița unor buni prieteni. Superba blondă a postat o fotografie în care o ține în brațe pe micuța Eva Maria. Cei doi au fost foarte onorați să devină părinți spirituali. 

„Eva Maria este finuța noastră! Îngeraș drăgălaș! 👸❤️”, a scris Bianca Drăgușanu în dreptul imaginii în care apare alături de Alex Bodi și de fina lor. Cei doi nași s-au și asortat! Bianca a purtat o rochie lejeră de culoare albastru închis cu imprimeu, iar Alex a optat pentru blugi, cămașă și un sacou albastru.

De altfel, acesta a publicat și el zilele trecute o fotografie în care o ține în brațe pe micuța Eva Maria. „Cel mai frumos lucru din lumea! Felicitări părinţilor!”, a scris el. Mama copilului a scris un mesaj care i-a dat de gol pe el şi pe blondină: Mulţumim, năşicule!!! O aşteptăm şi pe năşica acasică @biancadragusanu”.

Bianca Drăgușanu a cunoscut-o pe fosta soție a lui Alex Bodi

Înainte să plece în India, Bianca Drăgușanu a fost în Spania și în Franța. Însă în această escapadă vedeta nu a mers singură ci împreună cu Alex Bodi. Iar motivul este unul bine întemeiat! Conform unor surse din anturajul fostei prezentatoare TV, Alex Bodi a luat-o pe Bianca Drăgușanu în Spania pentru a-i cunoaște părinții. Familia tânărului trăiește de mulți ani acolo și Alex a decis că este momentul potrivit pentru a o prezenta pe blondină celor mai importante persoane din viața lui. (CITEȘTE ȘI: BIANCA DRĂGUȘANU A SEMNAT CU ANTENA 1! PRODUCĂTORII MEGA-SHOW-ULUI TV O VOR PLĂTI CU… UN SAC DE BANI!)

La interval de câteva zile, Alex Bodi a dus-o pe Bianca în Paris acolo unde a răsfățat-o la maximum! Cei doi s-au plimbat prin magazine, unde au cheltuit o mică avere pe accesorii de lux, iar apoi au copilărit puţin în parcul de distracţii Disneyland. Bianca Drăgușanu și Alex Bodi nu au fost însă singuri ci împreună cu fetița tânărului de care vedeta a avut grijă în permanență.