Gina Pistol, amor în secret cu Codin Maticiuc! Vezi imaginile cu ei împreună

Publicat: 01/01/2019 | 11:12

Frumoasa Gina Pistol este urmărită insistent de bărbați care îi fac curte, chiar dacă – acum, spre exemplu – vedeta are o relație ”fierbinte” cu Smiley. De-a lungul timpului, Gina a fost dorită de mulți ”îndrăzneți” din showbizul autohton, iar unul dintre ei a fost chiar nonconformistul… Codin Maticiuc. (Angajeaza-te si castiga 10.000$ lunar!)

Au format un cuplu de senzație, iar asta se întâmpla cu 15 ani în urmă. Multă lume nici nu mai ține minte această relație, dar ea nu poate fi trecută, totuși, cu vederea. Excentricul Maticiuc i-a făcut o curte asiduă Ginei, aceasta căzând, până la urmă, în brațele sale. (Studio de videochat Bucuresti ofera salariu garantat!)

Din păcate, relația dintre Gina Pistol și Codin Maticiuc nu a durat foarte mult timp. Cei doi s-au despărțit după numai câteva lui, relația amoroasă transformându-se într-un de amiciție care continuă și azi. Gina Pistol și Codin Maticiuc se întâlnesc frecvent la evenimente mondene și se distrează împreună. (Ia-ti masina visurilor tale in doar cateva luni!)

Gina Pistol și Codin Maticiuc, în vremea când formau un cuplu

“Inelul? L-am uitat acasă!”

Recent, CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, a întâlnit-o pe frumoasa blondină într-un mall din Capitală. Îmbrăcată elegant și, în același timp, super-sexy, Gina Pistol a intrat la Diverta și a poposit la raionul cu cărți. A ales mai multe exemplare, între care și “Tata și copilul”! Volumul este un manual de utilizare pentru tați și este scris de Jacky Israel.

“Am intrat în spiritul sărbătorilor de Crăciun și sunt foarte buimacă, pentru că o parte din mine a rămas, încă, în India. Moș Crăciun există, iar eu sunt ajutorul lui. Nu spun ce cadouri am luat, trebuie să te uiți sub brad să le găsești. Îmi doresc să fiu sănătoasă, alături de cei dragi. Asta este cel mai important. (Cel mai bun studio de videochat din Bucuresti face angajari)

Să fiu sănătoasă și bogată, să am proiecte, să muncesc. Nu-mi fac niciodată planuri de viitor. Sunt ocupată cu cele două proiecte, Chefi la cuțite și Asia Express. Asia Express va ieși în februarie, anul viitor, și o să fie… Doamne, să fiți cu ochii pe noi… Eu și Andrei suntem obosiți, dar mai avem timp și pentru noi. Ne facem! Inelul? L-am uitat acasă!”, a declarat Gina Pistol în exclusivitate pentru CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România.

Citește și...