Colegul lui Bitman face dezvăluiri incredibile despre starea artistului de sănătate! Au greşit medicii austrieci operaţia?

Publicat: 14/11/2012 | 08:46
Colegul lui Bitman face dezvăluiri incredibile despre starea artistului de sănătate! Au greşit medicii austrieci operaţia?

 

 

Solistul trupei Holograf s-a operat la o clinică din Austria, la începutul lunii octombrie, după ce a fost diagnosticat cu stenoză carotidiană.

Deşi medicii i-au spus iniţial că-şi va reveni aproximativ în trei săptămâni, iată că Bitman a fost extrem de reguşit în timpul emisiunii „X Factor”, de săptămâna trecută.

Speriat de acest lucru, artistul a apelat la serviciile unui medic din România.

„Dan a fost acum două săptămâni la un profesor universitar care i-a spus că recuperarea va mai dura. Vindecarea depinde de fiecare organism şi poate dura trei săptămâni sau două-trei luni, nimeni nu-ţi poate spune ziua şi ora când te faci bine. Trebuie lăsat să se vindece de la sine.

Medicul nu i-a recomandat niciun tratament şi nu are restricţii privind vocea. Dan şi-a dat seama că e neputincios, nu poate grăbi vindecarea. S-a liniştit şi are răbdare„, a declarat pentru Ring, basistul Holograf, Mugurel Vrabete.

Mai mult, Mihai i-a asigurat pe fanii lui Dan că acesta nu are polipi pe corzile vocale şi că într-un final se va face bine complet.

Nu se pune problema de polipi. Răguşeala în urma operaţiei poate fi caracteristică stenozei carotidiene. Probabil, când a fost operat, a fost zgândărit un muşchi ce a dus la asta. Nu are de ce să mai meargă la Viena.

Problema răguşelii nu e chirurgicală, e o complicaţie neurologică. Cu siguranţă, e mai bine decât acum o lună şi peste câteva săptămâni va fi mai bine decât acum. Nimeni nu poate cunoaşte exact când va fi recuperat complet”, a mai spus muzicianul.

 

Ana Tepsanu

Citește și...