Contre inimaginabile intre Catalin Crisan si fosta lui sotie! La ce discutii a putut sa se ajunga intre cei doi si cum…

Publicat: 30/07/2014 | 12:07

Catalin Crisan si Lucia Bubulac au divortat in urma cu peste cinci ani, iar acum au ajuns sa se evite total, asta desi ii leaga doi copii minunati. Si-au aruncat replici taioase, mai ales de cand solistul a decis sa divorteze de cea de-a doua sotie si...

Solistul Catalin Crisan a decis sa divorteze de medicul Alina Cupsa, cea de-a doua sotie a sa, in urma cu cateva luni. Dupa anuntul despartirii, prima sa sotie, au iesit la iveala detalii din prima casnicie a lui Crisan, cea cu Lucia Bubulac.

Cantaretul, pe vremea cand forma o familie fericita cu Lucia Bubulac
Cantaretul, pe vremea cand forma o familie fericita cu Lucia Bubulac

Cei doi si-au aruncat cuvinte grele, prin intermediul presei, iar acum au ajuns sa se evite total. „Comunicarea dintre Lucia si Catalin este zero. Nu vorbesc deloc. Copiii sunt in vacanta, in curand pleaca in Turcia, cu mama lor. Catalin vorbeste destul de des cu Daria si Raris, pe mobilul fetei. Atat”, a declarat, pentru CANCAN.ro, o prietena apropiata a fostului cuplu.

Nu si-a refacut viata, s-a concentrat asupra copiilor

Catalin Crisan

La scurt timp de divortul de Lucia, Catalin Crisan s-a casatorit cu medicul Alina Cupsa si se declara mai fericit ca niciodata. De cealalta parte, desi au trecut cinci ani de cand este o femeie libera, Lucia Bubulac nici nu mai vrea sa auda de barbati. Se concentreaza asupra copiilor si nu simte nevoia unei prezente masculine in viata ei.

CITESTE SI

Ce conditii imposibile i-a pus Catalin Crisan sotiei ca sa divorteze! “Platesc pensie 300 de lei lunar, renunti la numele meu…”

DIVORTUL ANULUI in Romania! „Am decis sa ne separam vietile”

Catalin Crisan si-a recastigat fiica de 14 ani dupa ce copila a refuzat ani la rand sa auda de el!

Catalin Crisan are trei copii, din doua casnicii

Artistul a fost casatorit 14 ani cu Lucian Bubulac si au doi copii: Raris si Daria
Artistul a fost casatorit 14 ani cu Lucian Bubulac si au doi copii: Raris si Daria

Solsitul este tatal a trei minunatii de copii, din doua casnicii diferite. Daria si Raris din casnicia cu Lucia Bubulac, si micuta Lara Maria, din mariajul cu Alina Cupsa. La doar sase luni de la botezul acesteia din urma, parintii sai au decis sa divorteze, impartind custodia.

Catalin Crisan

 

F. Coman

Claudia Balan

Citește și...