VIDEO. Scene incredibile în Gara de Nord. Trenul București-Târgoviște a plecat, controlorul a fost uitat pe peron

Autor: Maya Radu
Publicat: 14/06/2019 | 12:45
VIDEO. Scene incredibile în Gara de Nord. Trenul București-Târgoviște a plecat, controlorul a fost uitat pe peron

Scene demne de Caragiale s-au petrecut, vineri dimineață, în Gara de Nord din București. Călătorii trenului care pleca spre Târgoviște s-au amuzat copios după ce mecanicul a pornit, dar l-a uitat pe controlorul de bilete pe peron. Cu geanta pe umăr, agitat, omul s-a apucat să fluiere, să facă disperat semne cu mâna, doar-doar este observat și apucă să se urce în tren.

 

Ușile trenului s-au închis înainte ca „nașul” să apuce să urce, iar ce a urmat a fost demn de cascadorii râsului. Omul a încercat să îi atragă atenția mecanicului de tren, în timp ce era filmat și urmărit de călătorii amuzați.

Totul e bine când se termină cu bine

După ce a alergat pe peron și a fluierat cât a putut, a fost, într-un final, văzut, iar trenul a fost oprit. Imediat, conductorul a fugit către ușile unui vagon și a reușit să urce. Călătorii au filmat momentul și l-au pus pe rețelele de socializare.

Scenele s-au petrecut în trenul Săgeata Albastră care a pornit, vineri, la ora 09.30 din Gara de Nord Bucureşti către Târgovişte. (VEZI ȘI: SCANDAL TERIBIL ÎN TREN! UN ROMÂN A TĂBĂRÂT CU PUMNII PE CONTROLOR, DUPĂ CE I S-A CERUT BILETUL)

Controlorul s-a agitat mai ceva ca Goe al lui Caragiale, după ce îi zburase biletul. În timp ce unii au râs cu lacrimi, alții l-au compătimit. „Săracu’, uite băi nene l-a lăsat pe jos”.

Citește și...