Controversa in juriul „Romanii au talent”! „Uite satanistii, boschetarii, drogatii!” Ce s-a intamplat cand tinerii au cantat!

Publicat: 20/03/2015 | 21:00
Controversa in juriul „Romanii au talent”! „Uite satanistii, boschetarii, drogatii!” Ce s-a intamplat cand tinerii au cantat!

Emisiunea "Romanii au Talent" starneste o noua controverse inca de la primele minute de difuzare. Patru tineri noncoformisti au urcat pe scena, impartind juriul si publicul in doua.

Printre primii concurenti care au urcat pe scena de la „Romanii au Talent au reusit sa starneasca o noua controversa. Dupa ce in editia de saptamana trecuta, Mihaela Radulescu a umilit o gimnasta de 14, catalogand-o ca fiind grasa, de data aceasta a venit randul unor tineri, patru la numar, sa starneasca uimire, aplauze, dar si respinfere. Baietii cu creste, cercei pe toata fata si cercei urasi au cantat muzica punk, un stil muzical ce nu a avut pana acum succes in Romania. Daca in timpul reprezentatiei, membrii juriului au ramas muti de uimire, mai apoi, cei patru s-au impartit.

Romanii au talent

Daca Andra si Andi Moisescu nu au vrut nici in ruptul capului ca baietii sa mearga in etapa urmatoare, Mihaela Radulescu si Bebe Cotimanis au spus un hotarat „Da”.


Au starnit ropote de aplauze, dar si injuraturi!

 

Pentru ca a fost egalitate, juriul a apelat la public, insa si acolo, parerea a fost impartita. In cele din urma, Smiley si Pavel Bartos au raspuns cu „DA” atunci cand au fost nevoiti sa decida soarta in concurs a formatiei, care ca tinerii au mers mai departe. Ce-i drept, ei sunt constienti ca le va fi foarte greu sa se impuna in muzica din Romania.

Romanii au talent

Ba mai mult, ei au recunoscut cu sinceritate ca sunt tratati ca niste ciudati de care oamenii din jur:”Cand lumea ne vede pe strada, mereu isi dau coate si spun uite satanistii sau boschetarii, drogatii! Toata lumea se uita dupa noi!”, a povestit unul dintre tineri.
 

 

C.B

Citește și...