Cosmarul continua pentru sotul adulterin! Parasit de Sorana pentru ca a inselat-o, Paul risca sa ramana acum fara loc de munca

Publicat: 22/05/2014 | 01:29
Cosmarul continua pentru sotul adulterin! Parasit de Sorana pentru ca a inselat-o, Paul risca sa ramana acum fara loc de munca

Sorana Darclee si Paul Moga si-au jurat credinta vesnica, dar iata ca dragostea lor nu a durat prea mult, iar zilele trecute si-au anuntat divortul. Barbatul este cadru militar activ, iar toata aceasta expunere mediatica i-a adus grave probleme la munca.

Cantareata Sorana Darclee Mohamad trece printr-o perioada foarte grea din viata sa. In urma cu trei ani, solista credea ca si-a gasit  jumatatea, in persoana lui Paul Moga, care, intre timp, i-a devenit si sot. Iata ca iubirea lor nu a rezistat prea mult, iar zilele trecute au  anuntat ca divorteaza.

Sorana si Paul au format pana de curand un cuplu fericit
Sorana si Paul au format pana de curand un cuplu fericit

Se pare ca barbatul a avut multa vreme o amanta, lucru ce a dus la separarea de Sorana. Ramas fara nevasta, Paul Moga este la un pas de a ramas si fara serviciu. Barbatul este cadru militar activ in serviciile secrete, iar expunerea mediatica de care a avut parte in ultimele zile nu a fost deloc pe placul sefilor. Se pare ca acestia s-au suparat foarte tare si au decis sa ia masuri impotriva lui Paul. Saptamana acesta se va decide daca sotul Soranei va fi concediat sau daca va scapa numai cu o sanctiune.

CITESTE SI

Sorana arunca BOMBA! Adevaratul motiv al divortului de sotul ei este o alta femeie: „Stiam ca exista altcineva”!

Primele declaratii de cand a anuntat ca divorteaza! Sorana spune lucrurilor pe nume: „Este ingrozitor”

Primele declaratii ale sotului Soranei de la A.S.I.A. dupa ce au facut publica dorinta de a divorta


Barbatul vrea sa se impace cu Sorana

sorana

Paul Moga si-a dat seama de greselile facute si ar vrea sa revina in bratele sotiei. I-a promis acesteia ca nu va mai calca stramb, insa cantareata nici nu vrea sa auda. Sorana a fost foarte afectata de infidelitatea sotului si nu poate sa treaca peste acest accident nefericit, asa ca intre ei nu mai exista cale de impacare.

F.Coman