Acasă » Exclusiv » Cosmina Păsărin a găsit verigheta la Paris: ”S-a întâmplat atunci!” A început să simtă vibe-ul romantic

Cosmina Păsărin a găsit verigheta la Paris: ”S-a întâmplat atunci!” A început să simtă vibe-ul romantic

De: Cristian Blanuta 10/11/2021 | 23:40

Cosmina Păsărin împlinea 39 de ani la începutul lui octombrie, dar nu avea timp, chiar atunci, să-și îndeplinească marea dorință: o vacanță la Paris! S-a întâmplat, însă, peste aproximativ o lună, când Cosmina vizita orașul iubirii, unde a simțit vibe-ul romantic. A făcut lungi plimbări prin cartierele elegante, dar și pe străduțele cochete, pline de bistro-uri si turiști. Și-a amintit, atunci, și de prima vizită la Paris, când a găsit o verighetă pe un pod. Pe care o păstrează drept suvenir scump. CANCAN.RO are mărturisirile captivante ale fostei prezentatoare de la ”Vorbește lumea”.

Pentru a treia oară a bifat Parisul Cosmina Păsărin, de data aceasta reușind să-și facă plănuita vacanță fără să fie ”împunsă” în spate de strictele rigori ale profesiei. Sigur, nu și-a ”prăfuit” încălțările așa cum și-ar fi dorit, pentru că timpul e marea problemă. Dar a ”gustat” adânc din cadoul pe care singură și l-a făcut de ziua ei.

”Am ales să plec la Paris pentru că nu am avut de multă vreme parte de o vacanță. De fiecare dată puneam job-ul pe primul loc și nu apucam niciodată să am parte și de astfel de momente”, începe povestirea Cosminei Păsărin.

Cosmina Păsărin, la o cafea, în Paris, acolo unde a petrecut patru zile, de ziua ei

CITEȘTE ȘI: COSMINA PĂSĂRIN, LA MOMENTUL ADEVĂRULUI: ”AM SIMȚIT ATRACȚIE PENTRU O PERSOANĂ. AM BLOCAT ACEA LEGĂTURĂ!” MOTIVUL?

A petrecut patru zile de vis cu un grup de prieteni

Ideea i-a venit brusc și nu a stat pe gânduri. A pus-o, imediat, în practică. Degrevată fiind și de alte activități, cărora pandemia le-a pus bețe-n roate.  ”La începutul lunii octombrie a fost ziua mea de naștere și, pentru că n-am făcut nimic special atunci, m-am gândit că n-ar fi rău să plec, să consider că îmi sărbătoresc în acest fel ziua de naștere.

În Paris am plecat singură, dar m-am întâlnit cu un grup de prieteni români, prieteni apropiați care se aflau deja acolo și am petrecut câteva zile împreună”, a continuat Cosmina. 

Vizita Parisul pentru a treia oară. E mereu impresionată de frumusețea lui, ”dar rămân mereu și locuri pe care nu apuci să le vizitezi din cauza lipsei de timp. Sentimentul acesta l-am avut și în anul 2019, când am participat la Paris Fashion Week. Atunci n-am apucat să văd aproape nimic, pentru că mergeam zilnic la prezentările de modă, care se desfășurau în cadrul evenimentului. De altfel, acesta este și motivul pentru care am hotărât să vizitez din nou Parisul.”

Și-a găsit verigheta la Paris: ”O păstrez ca amintire!”

A încercat să vadă cât mai mult, să se bucure de ”oferta” după care oricine se dă în vânt. ”Am făcut plimbări lungi prin cartierele elegante ale Parisului și pe străduțele cochete, care sunt pline de bistro-uri și de turiști. Am admirat o parte din obiectivele turistice importante ale orașului, pe care nu are rost să le mai enumar, le știți cu toții. Apoi am ales să plec chiar și într-o scurtă croazieră pe Sena. Consider că o vacanță la Paris nu este completă dacă nu faci și o astfel de plimbare.

Spun unii că această variantă este comercială, dar eu cred că ai, astfel, ocazia de a vedea orașul și dintr-un alt unghi. La fel de frumos este Parisul și văzut de sus. Am urcat pe acoperișul Galeriilor Lafayette și am descoperit o priveliște impresionantă”, a spus Cosmina Păsărin.

(NU RATA: MOTIVUL PENTRU CARE COSMINA PĂSĂRIN NU ȘI-A GĂSIT ÎNCĂ ALESUL: ”NU MI-AM DORIT NICI LA 20 DE ANI, DAR NICI ACUM”)

Romantismul avea s-o învăluie. Și să-i amintească de verigheta pe care o găsea în urmă cu doi ani, pe un pod, și pe care o păstrează la loc de cinste. ”După ce vezi orașul de sus și te plimbi apoi și pe străduțele lui înguste, parcă începi să simți acel vibe romantic despre care se tot vorbește. Eu, când mă gândesc la romantismul Parisului, îmi vine în minte și o întâmplare amuzantă, pe care nu am cum s-o uit. S-a întâmplat atunci, în timp ce mă plimbam pe unul dintre poduri: am găsit pe jos o verighetă. Am luat-o acasă și o păstrez ca amintire din prima mea vizită la Paris”, a dezvăluit vedeta.

Nu s-a rătăcit în Paris, a făcut-o pe aeroport: ”Era să pierd avionul!”

N-a făcut shopping, dar nu a ratat metroul, preparatele tradiționale, dar și vinul franțuzesc. ”Au fost niște zile pline, în care am vrut să fac tot felul de lucruri. Am mers foarte mult pe jos și îmi place să merg și cu metroul prin Paris, pentru că te miști mai repede. Am mâncat preparate tradiționale precum foie gras și mousse de ciocolată, am încercat și vinurile franțuzesti.

Shopping n-am făcut, pentru că nu de asta m-am dus la Paris. Nici să mă odihnesc n-am prea avut timp, dar nici acest aspect n-a contat pentru mine. Mai puțin distractivă a fost ultima parte a acestei mini vacanțe pentru că am fost la un pas de a pierde avionul.

Nu m-am rătăcit prin Paris, dar am reușit să mă rătacesc în aeroportul Charles de Gaulle în timp ce căutam poarta de îmbarcare”, mărturisește Cosmina. (VEZI AICI: CE CALITĂȚI TREBUIE SĂ AIBĂ VIITORUL IUBIT AL COSMINEI PĂSĂRIN: ”NU MAI ÎNCEP CU UȘURINȚĂ O RELAȚIE”)

A purtat mască, a prezentat certificatul verde. ”Subiectul principal al buletinelor de știri din Franța este pandemia. Purtarea măștii este obligatorie în spațiile închise și în mijloacele de transport. În cafenele și în restaurante ai acces doar dacă prezinți certificatul verde. În rest, orașul este animat și plin de turiști”, a încheiat Cosmina Păsărin.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la [email protected], să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.

Sursă foto: Instagram.com

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Cristian Blănuță este redactor la CANCAN.RO, site care face parte din Grupul de Presă GÂNDUL. A început să lucreze în mass-media în anul 1996, la ziarul MONITORUL DE BACĂU. Au urmat ZIARUL DE BACĂU, PROSPORT (Ediția de Moldova), SPORT citeste mai mult
Parteneri
Cum a scris ZANNI numele lui Andrei Ciobanu, pe biletul de nominalizare la Survivor All Stars. A făcut-o intenționat!
Cum a scris ZANNI numele lui Andrei Ciobanu, pe biletul de nominalizare la Survivor All...
FOTO. Ioana Marcu, soția lui Ciprian Marica, apariție îndrăzneață cu bustul generos la vedere!
FOTO. Ioana Marcu, soția lui Ciprian Marica, apariție îndrăzneață cu bustul generos la vedere!
Cum arată ISPITELE de la Insula Iubirii 2024! Mai PROVOCATOARE nu există
Cum arată ISPITELE de la Insula Iubirii 2024! Mai PROVOCATOARE nu există
Wow sau Bau? Cât de mult le-a schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Wow sau Bau? Cât de mult le-a schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Țara unde românii au un salariu de 5.000 de euro pe lună. Ce spune Daniel, stabilit de mai bine de 30 de ani: „Există un mit, când vorbim de salariu
Țara unde românii au un salariu de 5.000 de euro pe lună. Ce spune Daniel,...
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort în accidentul din Deveselu
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort...
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete nucleare la granița cu Finlanda
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete...
Rusia amenință că va ataca Polonia dacă NATO aduce arme nucleare pe teritoriul acesteia
Rusia amenință că va ataca Polonia dacă NATO aduce arme nucleare pe teritoriul acesteia
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
Doliu la Casa Regală Britanică. Prințesa Beatrice a trecut prin clipe grele după ce primul ei iubit a fost găsit fără suflare într-un hotel din Miami
Doliu la Casa Regală Britanică. Prințesa Beatrice a trecut prin clipe grele după ce primul...
Știrea momentului despre Iliescu! Breaking news!
Știrea momentului despre Iliescu! Breaking news!
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a exprimat tristețea în mediul online: „Sunt nervoasă și tristă și nefericită.”
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a...
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a luat-o pe Ana-Maria, tânăra gravidă în 6 luni, la ocazie?: „Doamne ferește! Cine știe câte victime sunt”
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a...
Românii care se pot pensiona cu 5 ani mai devreme, din toamnă. Noua lege aduce şi măriri de 90%
Românii care se pot pensiona cu 5 ani mai devreme, din toamnă. Noua lege aduce...
BANCUL ZILEI. Polițistul la stomatolog: - Măseaua este moartă! Îi punem coroană?
BANCUL ZILEI. Polițistul la stomatolog: - Măseaua este moartă! Îi punem coroană?
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
Semnal CIUDAT de la o galaxie DIN APROPIERE! Cercetătorii din toată lumea l-au primit
Semnal CIUDAT de la o galaxie DIN APROPIERE! Cercetătorii din toată lumea l-au primit
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol! Imaginile din interiorul vilei i-au uluit pe toți
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol!...
Țara europeană în care unele morminte au gratii. Motivul incredibil pentru care au fost făcute așa
Țara europeană în care unele morminte au gratii. Motivul incredibil pentru care au fost făcute...
Orașul din România în care găsești o cetate ca în povești. Nu foarte multă lume o vizitează
Orașul din România în care găsești o cetate ca în povești. Nu foarte multă lume...
Este INTERZIS pentru proprietarii de apartamente. Anunț pentru cei care nu stau la adresa din buletin
Este INTERZIS pentru proprietarii de apartamente. Anunț pentru cei care nu stau la adresa din...
Bomba anului în showbiz. Decizia luată de Alina Sorescu şi Alex Ciucu înainte de Paşte. Împăcarea, pecetluită cu flori!
Bomba anului în showbiz. Decizia luată de Alina Sorescu şi Alex Ciucu înainte de Paşte....
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Kanye West confirmă intrarea în industria porno
Kanye West confirmă intrarea în industria porno
INTERDICȚIE clară pentru românii cu casă la curte. Statul nu-ți dă voie să treci de această limită
INTERDICȚIE clară pentru românii cu casă la curte. Statul nu-ți dă voie să treci de...
Un aliment consumat de mulți români, o mare înșelătorie. Nu ajută, ba chiar favorizează cancerul
Un aliment consumat de mulți români, o mare înșelătorie. Nu ajută, ba chiar favorizează cancerul
Armata OBLIGATORIE în România!? Anunțul care îi tulbură pe români
Armata OBLIGATORIE în România!? Anunțul care îi tulbură pe români
Alexandra Stan s-a filmat fără sutien şi le-a pus o întrebare fanilor! Ce a vrut să afle excentrica artistă
Alexandra Stan s-a filmat fără sutien şi le-a pus o întrebare fanilor! Ce a vrut...
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate buzunarele
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate...
Cansu Dere, motivul pentru care a luat o pauză de la aparițiile pe micile ecrane
Cansu Dere, motivul pentru care a luat o pauză de la aparițiile pe micile ecrane
CRBL a fost înșelat. Artistul a dat detalii mai puțini știute din intimitate: „Am și față de prost câteodată”
CRBL a fost înșelat. Artistul a dat detalii mai puțini știute din intimitate: „Am și...
Acestea sunt zodiile care vor fi pe cai mari pentru tot restul anului. Gemenii și Vărsătorii sunt avantajați
Acestea sunt zodiile care vor fi pe cai mari pentru tot restul anului. Gemenii și...
Este obligatorie reducerea vitezei la trecere dacă nu sunt pietoni? Ce spune legea
Este obligatorie reducerea vitezei la trecere dacă nu sunt pietoni? Ce spune legea