Costelus Casuneanu o tine intr-un raliu! Din desert, in zapezile din Maramures

Publicat: 25/02/2012 | 00:00
Costelus Casuneanu o tine intr-un raliu! Din desert, in zapezile din Maramures
Raliul Zapezii, ce va avea loc sambata si duminica in Maramures, va alinia la start zeci de echipaje auto si moto, care vor circula pe un traseu spectaculos de peste opt kilometri. Printre ei si Costelus Casuneanu, care a participat, in octombrie, la o cursa in desert.

„Traseul este absolut incredibil, este curat, e o suprafata fara nicio diferenta fata de cea de pe asfalt. In final, traseul o sa fie undeva peste opt kilometri, ceea ce e un pic mai putin decat cel anuntat, dar gradul de spectaculozitate a crescut si sunt absolut convins ca toti concurentii vor fi fericiti”, a declarat Claudiu Muresan, organizatorul Raliului Zapezii, ajuns deja la a doua editie.

Printre concurentii care si-au anuntat deja prezenta se numara Mani Gyenes, cel care a reusit anul acesta sa termine Raliul Dakar pe locul 17 la clasa moto, Ovidiu Domide, dublu campion national de Tot-Teren sau Costel Casuneanu. In octombrie 2011, acesta a participat si la Raliul Faraonilor, in desertul egiptean, unde, dupa 3.000 de kilometri, a urcat pe locul 3 la clasa T1 si pe locul 6 in clasamentul mondial. De aceasta data va avea de infruntat zapezile din Maramures, prin care organizatorii s-au chinuit sa faca drumuri in ultimele saptamani. „Organizatorul este un prieten de-al meu, am vrut sa vin ca sa mai castig experienta pe zapada. O sa vedem cum va fi. Oricum, este ceva diferit total fata de desert”, ne-a spus Costelus Casuneanu, care ajunsese vineri dupa-amiaza in Maramures.

Citește și...