CRBL, tatic model! Cum si-a pus la punct fiica, in timpul unei plimbari la mall!

Publicat: 28/11/2014 | 01:05

CRBL reuseste sa-si ia rolul de parinte in serios. Aflat la mall, artistul si-a lasat balat prietenii si a pus de o mica sedinta, intre patru ochi, cu fiica lui. Totul s-a intamplat cu un scop precis. 

Pe CRBL il prinde mereu rolul de familist. acest lucru a fost  constatat de toti cei care l-au vazut pe cantaret in reclamele unui cunoscut operator de telefonie mobila, spot in care juca alaturi de sotia lui, Elena. Si cand nevasta lui a ramas gravida, acest detaliu a fost observat pe micile ecrane.

crbl

La fel, in toate interviurile pe care le acorda, Eduard Mihai Andreianu, caci asa il cheama pe CRBL in buletin, explica cat de mult pune pret pe familie .

CRBL si-a dus fiica intr-un loc mai retras, pentru ai explica anumite lucruri
CRBL si-a dus fiica intr-un loc mai retras, pentru ai explica anumite lucruri

N-a “uitat” copilul la bunici

Chiar asa par sa stea lucrurile si in realitate, au constatat paparazzii CANCAN.ro. Intr-una din serile trecute, fostul solist al trupei “Simplu” a iesit, impreuna cu sotia lui si un grup de prieteni, intr-un centru comecial din nordul Capitalei. Chiar daca au plecat cu gandul la distractie, n-au “uitat” copilul la bunici, sau cu bona, ci l-au luat cu ei. Alessia, care are acum patru ani, nu avea insa cum sa aiba rabdare sa stea la masa cu adultii, si, ca orice copil de varsta ei, a facut probabil si o mica traznaie.  Astfel, tatal ei s-a gandit ca este momentul sa intervina.

Artistul s-a lasat pe vine la nivelul copilului, pentru a se face mai bine inteles
Artistul s-a lasat pe vine la nivelul copilului, pentru a se face mai bine inteles

A pus-o la colt

Paparazzii CANCAN.ro au fost pe faza exact in momentele in care CRBL si-a exercitat autoritatea parinteasca.

Odata lectia de morala incheiata, CRBL a plecat inapoi la masa
Odata lectia de morala incheiata, CRBL a plecat inapoi la masa

Eduard s-a ridicat de la masa cu fetita de mana, a dus-o catre balustrada, s-a lasat pe vine la nivelul ei, metoda recomandata de psiholog pentru a discuta cu un copil mic, si i-a explicat anumite lucruri. Au mai facut cativa pasi, iar scena s-a repetat, la colt, semn ca Alessia nu fusese tocmai cuminte….

 

CITESTE SI:

Ce sfaturi a primit Alex Velea de la CRBL in relatia cu Antonia! “Daca isi asuma faptele…”

Invazia Raelienilor! Cei mai obscuri sectati din Romania au pus mana pe Anda Adam, pe Inna si pe CRBL!

(M.N.)
 

Citește și...