Cristea A UMILIT-O public pe Bianca! Ce a putut sa spuna despre ea o va face sa planga in pumni: „E o femeie…”

Publicat: 29/04/2014 | 19:16

Adi Cristea pare sa fi ajuns la limita rabdarii. Impararea Biancai cu Victor si excursia in care cei doi au mers in Turcia l-au facut sa nu-si mai doreasca sa mai auda de roscata.

Pentru prima data, Adi Cristea a jignit-o pe Bianca in cadrul unui interviu. Daca, de obicei, raspunsurile monosilabice nu lasau sa dezvaluiau nimic, de data asta fotbalistul a lasat sa se inteleaga ca este foarte suparat pe Bianca.

Mai mult, o considera o femeie fara demnitate pentru ca, spune el, s-a umilit in fata lui Victor pentru a-i fi iertata infidelitatea, iar asta l-a facut pe Cristea sa o priveasca cu alti ochi.

adi cristea

„Nu ma intereseaza ce spune Bianca. Foarte bine daca s-au impacat. O femeie fara demnitate nu ma intereseaza. O femeie care se umileste si se injoseste nu ma interseaza. Nu ma mai intereseaza ce spune Bianca si ce face”, a declarat Adrian Cristea in cadrul unui interviu de astazi.

Nu vrea sa se mai insoare cu ea?

Imediat dupa escapada de la Paris si divortul sotilor Slav, prietenii fotbalistului au sustinut in presa ca acesta intentioneaza sa se insoare cu Bianca anul acesta. Se pare ca apresupusele dorinte ale lui Cristea nu au fost decat zvonuri, deoarece Bianca a facut tot ce i-a stat in putinta sa fie din nou cu Slav si, din cate se pare, a si reusit.

C.V.
 

Citește și...