Cristian Chivu s-a transformat total, iar noi avem imaginile! Fostul sportiv jongleaza acum intre copii si nevasta!

Publicat: 11/05/2015 | 19:35

Cristi Chivu are tot timpul ocupat cu fetele din familia lui. Atat micutele Natalia si Anastasia, cat si sotia Adelina reprezinta principala preocupare a fostului capitan al nationalei, cel care a spus ca nu se gandeste la o noua cariera in fotbal.

Obligat de o accidentare mai veche care l-a tinut foarte mult timp pe bara, Cristi Chivu a luat decizia de a se retrage din cariera de fotbalist la varsta la care alti jucatori inca mai semneaza contracte extrem de avantajoase din punct de vedere financiar.

Dupa ce a pus “ghetele in cui”, fostul capital al Echipei Nationale a fost asaltat cu oferte. Multe cluburi l-au dorit in conducere, iar altele erau pregatite sa-i ofere posibilitatea primilor pasi in antrenorat.

Chivu s-a retras de la Inter Milano
Chivu s-a retras de la Inter Milano

De fiecare data, Chivu a raspuns negativ si, mai mult, a declarat ca cel putin in viitorul apropiat gandurile sale nu sunt legate de fotbal. Singura legatura cu sportul rege s-a consemnat la antrenamentele de mentinere, atunci cand a mers la sedintele de pregatire ale echipei lui Gheorghe Hagi, Viitorul Constanta. Ultima iesire la evenimentele legate de fotbal a fostului fundas de la Craiova, Ajax, Roma sau Inter a avut loc la evenimentul organizat la Cheile Gradistei, acolo unde fostii componenti din “Steaua 1986” au sarbatorit 29 de ani de la castigarea Cupei Campionilor Europeni.

Familia este pe primul loc

 

Chivu a mers si si-a luat fetitele de la gradinita
Chivu a mers si si-a luat fetitele de la gradinita

In rest, universul lui Cristi Chivu este legat de fetele sale, cele doua fiice si Adelina, sotia lui. Paparazzii CANCAN.ro l-au surprins pe resitean in exercitiul functiunii, la job-ul sau de casnic, atunci cand si-a luat fiicele de la scoala. Extrem de bucuroase, Natalia si Anastasia s-au agatat de mana tatalui lor si au mers cu zambetul pe buze spre masina, intr-un tablou al unei familii fericite.

Natalia si Anastasia au fost foarte bucuroase cand si-au vazut tatal
Natalia si Anastasia au fost foarte bucuroase cand si-au vazut tatal

 

CITESTE SI: 

Cristi Chivu da din CASA! Ce spune despre viata alaturi de sotia lui! „Nu am nicio putere de…”

Sambata este dedicata familiei! Cum au fost fotografiati Cristi Chivu si sotia lui in urma cu doar cateva clipe

 


Ziua fiicele, seara sotia

 

Cristi si Adelina au mers sa se relaxeze la cumparaturi
Cristi si Adelina au mers sa se relaxeze la cumparaturi

Daca ziua este dedicata micutelor, seara, fostul fotbalist se relaxeaza in compania sotiei. Zilele trecute, Adelina si Cristi au iesit la cumparaturi si s-au plimbat tinandu-se de mana printre galeriile comerciale ale unui mall din Capitala. La un moment dat, cei doi s-au intalnit cu un vechi prieten. Este vorba de Mircea Copaci, fostul sef de la Dinamo.

 

Cristi Chivu a spus ca isi mai doreste copii
Cristi Chivu a spus ca isi mai doreste copii

In trecut, Chivu a declarat ca isi mai doreste copii, iar acest lucru reiese si din filmarea paparazzilor nostri, asfel ca atunci cand a trecut pe langa caruciorul unui baietel, atat Cristi, cat si Adelina au etalat un zambet afectuos.

Ion Margarit
 

Citește și...