Cristina Ich a dezvăluit câte kilograme a slăbit la doar o săptămână după ce l-a născut pe fiul ei. S-a filmat în sutien

Publicat: 31/10/2019 | 20:40

Cristina Ich a dezvăluit câte kilograme a slăbit la doar o săptămână după ce l-a născut pe fiul ei, Noah Alexandru. Mai mult, carismatica vedetă s-a filmat în sutien și a făcut publice imaginile în care i se vede perfect abdomenul. Partenera de viață a lui Alexandru Pițurcă a făcut vorbit despre momentele delicate din ziua în care a devenit mamă, dar și despre bebelușul ei. Frumoasa moldoveancă a subliniat că nu va vorbi despre clipele în care a suferit, explicând că nu își dorește să le traumatizeze pe viitoarele mămici.

Citește și: Primele imagini cu bebelușul Christinei ICH! Iubita lui Alexandru Pițurcă l-a prezentat pe micuț pe contul personal de socializare. “Am înviat din morți!”

Cristina Ich a dezvăluit câte kilograme a slăbit la doar o săptămână după ce l-a născut pe fiul ei

Astăzi este dublă sărbătoare în familia vedetei Christina Ich: l-a prezentat lumii întregi pe băiețelul pe care îl are cu Alexandru Pițurcă, iar tatăl ei împlinește o frumoasă vârstă. Fericită și pentru că a depășit cu brio perioada de tranziție… diva a făcut mai multe filmări cu bebelușul, dar și singură și a mărturisit că a slăbit 10 kilograme de când a născut. Ca să îi convingă și pe cârcotași, ea a urcat pe Instagram Stories imagini în care apare în sutien și pantaloni lungi. Acestea au fost urmate de o poză de album realizată înainte cu o zi de nașterea micuțului său.

“(…). Pot să vă zic că după ce naști, nu rămâi cu burtă mai deloc. Și mi se văd și primele pătrățele… nu știu cum. Cred că am daj jos – de la spital până aici – 10 kilograme. Sunt bine. (…).

Bebelușul ăsta este exact cum mi l-am dorit eu: mănâncă, doarme, mănâncă, doarme, se joacă puțin, doarme. Da… asta sunt eu: cu sânii cât Casa Poporului. (…). Am multe să vă povestesc… Sunt draguță, sunt simpatică? M-am schimbat, am rămas la fel?”, a dezvăluit Christina Ich în timpul unei înregistrări făcută publică în această după-amiază.

“Nu sunt aici (n.r. pe Instagram Stories) să mă plâng. Am avut o săptămână groaznică… noroc că au fost maică-mea și taică-miu lângă mine, și Alex, și toată lumea. Și m-am pus pe picioare, am înviat de ziua lui taicămiu – azi e ziua lui taică-miu.

Important e că sunt bine, că am scos ceva bun din mine (n.r.: râde). Da, am avut și săptămâna aia de lăuzie, perioada aia de lăuzie în care plângi, te arunci cu capul de pereți: «Viața mea nu va mai fi aceeași…». Normal, va fi mai bună, dar na… Gândești… adică ești destul de schimbătoare. Când e bine, cât e rău – important e să-ți fie familia alături”, a mai mărturisit frumoasa mămică.

Citește și: Christina Ich, imagini de pe vremea când nu era celebră. Cum arăta vedeta

Christina Ich, mărturii picante din sala de nașteri și după ce a devenit mămică: “Am suferit…”

Într-o altă înregistrare postată pe același cont de socializare, Christina Ich și-a anunțat prietenii și fanii că mâine, 1 noiembrie, sau poimâine, 2 noiembrie, va face noi dezvăluiri din ziua în care a devenit mămică, dar și din cele care au urmat alături de micul ei prinț.

“În schimb, ce să vă spun… vă povestesc eu, că acum nu sunt în acea stare a mea, dar sunt bine. Oricum, să fiți pe fază, că o să vă povestesc cele mai amuzante momente! În niciun caz nu o să vă povestesc suferința – nu are rost să vă încarc pe voi, că am fost eu destul de încărcată.  (…). A fost prima și ultima apariție – adică, am vrut să fac chestia asta, să apar cu el când apar, fără să i se vadă fața. Și e ultima oară când am făcut chestia asta și respect ce am spus. O să vă zic așa, în mare, ceea ce vreau eu, dar în niciun caz ce am suferit eu, ce am pățit – că, sincer, mai sunt și alte mame care urmează să dea naștere unui copil și nu vreau să se sperie, să se traumatizeze (…).

Când l-am văzut, asta mi-a venit (n.r.: numele Noah Alexandru). Are față de Noah – are trăsături foarte dulci, foarte fin. Când l-am născut, aveam impresia că i s-a făcut duș, pentru că nu avea o coajă pe față, nu avea nimic, curat – lacrimă. (…). A luat zece. (…)”, a mai spus partenera de viață a lui Alexandru Pițurcă.

Citește și...