Cristina Șișcanu a izbucnit după ce a petrecut o seară romantică în camera de hotel cu soțul ei: „Vai, îmi spuneau că sunt beată”

Publicat: 13/08/2019 | 15:22

Cristina Șișcanu a postat un filmuleț, în care ea și soțul ei au petrecut o seară romantică în camera de hotel, după ce fiica lor s-a culcat. Imaginile au stârnit mai multe critici din partea internauților, iar vedeta a izbucnit, explicând ce s-a întâmplat de fapt în acea seară.

Ca de fiecare dată se nasc tot felul de comentarii, de critici, deși foarte mulți dintre voi, cei care mă urmăresc, mă apreciați. De exemplu acum, am părul răvășit, nu sunt machiată și am și niște pete de la soare. Din nou vor sări acele femei și vor arunca cu noroi, cuvinte grele, etc. Nu mă voi lăsa și voi lupta până când voi reuși să schimb mentalități și să învățăm să fim liberi în gândire, toleranți și mult mai împăcați cu noi înșine. (…)

De exemplu, am postat acel filmuleț cu soțul în camera de hotel, la mare, când Petra a adormit… Vai, unii îmi spuneau că sunt beată – total neadevărat. Și chiar dacă aș fi fost, nu era o problemă, nu este incriminată această stare, de lege. Dar nu e cazul, nu beau alcool.

Eram după o zi foarte obositoare, Petra nu a vrut să doarmă în mașină, în aceeași zi făcusem bagajele, mă trezisem foarte devreme și din cauza asta eram puțin așa… Și eram foarte stresată să nu se trezească Petra, întrucât ni s-a mai întâmplat ca Petra să se culce mai devreme.

Și spun ”mai devreme” pentru că unele mămici, mămicile alea perfecte își țin copiii într-un regim de soldat, așa. Nu le învinuiesc, e foarte bine că fac lucrul acesta, mi-ar plăcea și mie ca Petra să aibă un regim din acesta bine pus la punct. Și ea are un regim, doar că este puțin atipic.

Vai, cum de am spus eu că Petra s-a culcat la 11 și este devreme. Da, de la 1 an și ceva, Petra se culcă foarte târziu. Eu nu sunt de părere că trebuie să-i impun copilului niște lucruri în mod obsesiv. Sunt convinsă că de la sine se vor schimba niște lucruri. Ea se culcă foarte târziu, undori și la ora 1 dar doarme 10-12 ore, a scris Cristina Șișcanu pe contul ei de socializare.

Citește și...