Culmea tupeului! O suceveanca a anuntat la 112 ca s-a ratacit pe camp! Unde au gasit-o politistii dupa mai multe ore de cautari

Publicat: 11/01/2015 | 16:59
Culmea tupeului! O suceveanca a anuntat la 112 ca s-a ratacit pe camp! Unde au gasit-o politistii dupa mai multe ore de cautari

O femeie de 27 de ani, din comuna Frătăuţii Noi, a sesizat vineri, imediat după miezul nopţii, prin 112, faptul că a plecat din satul Costişa, comuna Frătăuţii Noi, către satul Baineţ, comuna Muşeniţa, dar mergând pe câmp s-a rătăcit.

Femeia a spus ca se află în zona dintre Pârâul Rusului şi iazurile aflate în apropierea satului Climăuţi, comuna Muşeniţa, potrivit monitorulsv.ro.

Având în vedere gravitatea situaţiei sesizate, imediat patrula de poliţie s-a deplasat în zona respectivă, contactând în mai multe rânduri persoana apelantă, aceasta afirmând că a consumat 300 ml alcool, se află pe câmp, dar nu cunoaşte exact locul.

Ratacita pe camp

Fiind sunată din nou de către patrula de serviciu, apelanta nu a mai răspuns, având telefonul închis, fapt pentru care la nivelul Poliţiei municipiului Rădăuţi s-a constituit o echipă complexă de căutare formată din 10 poliţişti din cadrul Secţiei 4 Poliţie Rurală Gălăneşti, dar şi poliţişti din cadrul Poliţiei municipiului Rădăuţi.

Ratacita pe camp

Având în vedere temperatura scăzută de la ora apelului şi necesitatea identificării persoanei în cel mai scurt timp, au fost aduşi şi cei doi câini de urmă din dotarea Poliţiei municipiului Rădăuţi. De asemenea, au fost cooptaţi şi echipajul de intervenţie ISU, Detaşamentul Rădăuţi, cadre ale Detaşamentului de Jandarmi Rădăuţi, cât şi un echipaj al ambulanţei.

CITESTE SI:

„Avocatul vedetelor”, Catalin Dancu, pe lista neagra a datornicilor! Se judeca cu fiscul pentru TVA-ul de pe onorariile clientilor

9×9 fac….A ajuns vedeta pe internet dupa ce a raspuns la tabla inmultirii!

În zona în care apelanta a sesizat că s-a rătăcit poliţiştii au efectuat căutări pe o distanţă de aproximativ 4 km, nefiind găsit nici un indiciu cu privire la faptul că în zonă au circulat persoane, câmpul fiind acoperit cu zăpadă.

viscol

Concomitent, poliţiştii au efectuat investigaţii şi pe raza satului Costişa privind identificarea persoanei apelante. Aceasta a fost identificată ca fiind o femeie de 27 ani, din comuna Muşeniţa, care se afla la domiciliu, dormind, în vădită stare de ebrietate. Astfel, în jurul orei 4,00, căutările au încetat, forţele retrăgându-se la subunităţi.

viscol

Femeia de 27 de ani a fost sancţionată contravenţional cu amendă în valoare de 500 lei.

R.O.