Cum a putut sa vorbeasca despre el te va lasa masca! Oana Zavoranu, despre Nea Marin: „I-am urat la multi ani in pamant”

Publicat: 23/07/2013 | 21:51
Cum a putut sa vorbeasca despre el te va lasa masca! Oana Zavoranu, despre Nea Marin: „I-am urat la multi ani in pamant”

Oana Zavoranu a fost prezenta in prima editie "Serviti, va rog", de la Pro TV, unde a muncit pe branci, caci nu a scapat de gura lui Nea Marin.

Si pentru ca nu a reusit sa se inteleaga cu prezentatorul emisiunii, care este foarte strict cand vine vorba de sarcinile concurentilor, Oana Zavoranu a tinut sa scrie un comentariu rautacios pe reteaua de socializare.

Vedeta s-a suparat pe Nea Marin pentru ca o trezea dimineata si o punea sa munceasca pana seara.

Nea Marin

„Lui Nea Marin i-am urat toti muuuuulti, muuuulti ani……in pamant:)))))))….de bun ce e. E asa de bun cam cum e painea cand se usuca:)))…Deci zicea Nea Caisa ca „cica munca inobileaza”:)))…pfffff….dar mai ales cand esti plina de noroi si in dinti si te doare fiecare oscior din corpusorul tau de SIVA:))) si pe care cu ocazii „fericite”, ca cea de care vorbesc, afli ca il ai:))))….a fost haios, am rezistat eroic cu mici exceptii cand as fi dat orice sa nu ma mai trezeasca Nea Caisa cu pumnii batand ca la stana in usa camarutei mele amarate, de ziceai ca o sa cada cu tot cu toc si ca vrea sa ma scoale din morti, nu devereme….pe la 7:30 cu mare indulgenta ( pentru mine cica era si el dragiut:)))….ce om,ce boier,ce caracter:))))… Multe zile dupa ce a dat Bunul Dumnezeu sa scap de acolo am visat ca ma fugarea toata noaptea nea caisa, care avea mare joarda de alun in manute si dureaaaaaaaaa de ma sculam inainte de frica:))))….am ajuns acolo o DIVA SI AM PLECAT O RELICVA:)))…urmriti acum in vateva momente o emisiune misto,una peste alta,mai ales ca mi-am revazut fostii colegi din Pro de cre ma leaga amintiri superbe si proiecte care au facut istorie….va pupicesc tare…..Enjoy:))…LYM,Oana”, a mentionat vedeta pe Facebook.

banner

Citește și...