Acasă » Vedete » Cum a reacționat Daniela Iliescu, după ce au ieșit la iveală mesajele în care-și critica soacra! “Mama” Geta a intervenit și ea

Cum a reacționat Daniela Iliescu, după ce au ieșit la iveală mesajele în care-și critica soacra! “Mama” Geta a intervenit și ea

De: Cristina Cruceru 26/05/2024 | 18:17
Mara Bănică, mama Geta, Daniela Iliescu / Foto: Captură Video

Afirmațiile făcute de Mara Bănică au stârnit o avalanșă de reacții în mediul online! Jurnalista a răbufnit la adresa familie Sterp și a făcut dezvăluiri uluitoare, înainte de finala Survivor All Stars. Aceasta a rămas șocată atunci când a auzit declarațiile controversate făcute de mama Geta în emisiunea lui Măruță și nu s-a mai putut abține. Printre altele, ea a făcut publică și conversația privată cu Daniela Iliescu, unde cea din urmă își critica soacra. Ei bine, gestul ziaristei nu a rămas fără răspuns, căci iubita lui Culiță a ținut să clarifice lucrurile!

Scandalul în care mama Geta este pion principal este departe de a se fi încheiat! Mara Bănică a scos la iveală detalii surprinzătoare despre familia Sterp, după ce a auzit afirmațiile controversate făcute de mama Geta în emisiunea lui Cătălin Măruță, zilele trecute. Jurnalista nu s-a putut abține, așa că și-a spus părerea sinceră despre mama Geta, după ce aceasta a dat de înțeles în văzul lumii că fiul ei cel mare obișnuiește să calce strâmb. Nu a fost singura declarație pe care femeia a făcut la televizor, ci a avut un nou derapaj rasist la adresa lui Jador, care a și răbufnit în cele din urmă. (VEZI AICI)

CITEȘTE ȘI: PRIMA REACŢIE A FAMILIEI STERP, DUPĂ CE AU FOST ACUZAŢI CĂ AU BĂTUT ANGAJAŢII: „SUNTEM OAMENI SIMPLI, DE LA ŢARĂ”

„Trebuie să scriu despre Survivor all Stars. Greșit! Nu trebuie, ci VREAU să scriu. N-am pierdut niciun episod, așadar am pierdut 3 nopți pe săptămâna, a trebuit să mă uit nopțile pe Voyo, în direct la Pro era imposibil cu copiii pe cap. Vreau să câștige Zanni, nu știu dacă-mi iese, deși știu că publicul nu e prost și sper că îl va vota. Știu că telespectatorii vor vota între el și Sterp în finală.

Sunt atât de plăcut surprinsă de evoluția lui Zanni față de sezonul lui, aproape că mi se pare ireală! Am copii crescuți cu dragoste și de toate, uneori prea multe “de toate”. Zanni, un copil crescut ici-colo, fără mai nimic. S-a agățat de acest show, și-a schimbat complet viața. Cu premiul de data trecută și-a luat casă. Alți câștigători mașină sau lucruri materiale pe care le cumperi mai greu într-o viață de om, iar alții au făcut banii praf(uri), după cum le-a fost mintea.

De ce nu voi ține cu Sterp? Pentru că de-a lungul anilor am făcut subiecte cu oameni schingiuiți de această familie, ciobani bătuți crunt, neplătiți cu anii, scuipați si umiliți, tratați ca niște sclavi. Când au scapăt de calvarul trăit, au venit sa povestească, marcați pe viață. Așa cum au schingiuit câini, au schingiuit la propriu si oameni.

Am văzut-o pe mama acestor Sterpi la Măruță. Faptul că pare haioasa prin accentul simpatic și zâmbetul larg în opinia mea nu îi acordă circumstanțe pentru că a crescut niște animale. Pun ștampile pe ce spun acum și chiar știu ce spun. Nu-mi place ipocrizia. Nu-mi plac oamenii falși. Nu-mi plac oamenii care au impresia ca pot prosti pe oricine cu o glumiță ieftină cu teme mioritice la propriu, legate de brânză. Vot Zanni!”, se arată în postarea făcută de Mara Bănică, pe Facebook.

Daniela Iliescu, prima reacție după ce Mara Bănică a publicat mesajele cu ea

Ei bine, de aici a urmat o întreagă avalanșă de reacții. Jurnalista nu s-a oprit aici și i-a scris Danielei Iliescu un mesaj. Cele două au avut un schimb de replici, pe care Mara Bănică a ținut să-l facă public. (DETALII AICI) Nu se știe dacă a fost sau nu cu acordul Danielei, însă cert este că iubita lui Culiță a reacționat.

„Primesc o grămadă de printuri și vă rog să mă scutiți de circul ăsta pentru că nu voi da curs niciunei provocări. S-a ajuns mult prea departe, toată lumea își dă cu părerea și interpretează eronat ceea ce se întâmplă. Cei care mă urmăriți de câțiva ani, știți că în trecut am mai avut un episod asemănător, când cineva a publicat o conversație falsă pe care ar fi avut-o cu mine.

Tot ce am avut de zis, am spus acum 2 zile pe story. Iar orice am comentat pe TikTok e încă acolo pentru că îmi asum și pentru că am luat-o sub formă de glumă fără să mă gândesc că se va ajunge la așa ceva. Știu ce se încearcă și mai ales DE CE. Trebuie doar să vă prindeți și voi”, se arată în postarea făcută de Daniela Iliescu, pe Instagram.

Postarea făcută de Daniela Iliescu / Foto: Instagram

CITEȘTE ȘI: SCHIMB DE MESAJE HALUCINANT ÎNTRE MARA BĂNICĂ ŞI DANIELA ILIESCU. CE A PUTUT SĂ ZICĂ NORA DESPRE „MAMA” GETA: „NICI POCNITĂ…”

Mama Geta, o nouă reacție după ce scandalul a luat amploare

Mama Geta a fost foarte deranjată de postarea făcută de Mara Bănică, așa că i-a dat replica fără să stea pe gânduri. Femeia și-a vărsat amarul pe internet, simțindu-se nedreptățită pentru că afirmațiile ei ar fi fost înțelese greșit. Nu mai este niciun secret faptul că mama fraților Sterp este o fire foarte glumeață, dar directă în același timp. Nu se ferește de nimeni și de nimic și spune exact ce simte. Atât ea, cât și fiica ei cea mică, Geta, au amenințat-o pe ziaristă cu judecata.

„Nu te mai bagă nimeni în seamă, draga mea? Noi nu te băgăm nici atâta, stai liniștită. Pentru minciunile inventate de tine și calomniile aduse la familia mea, tu o să dai cu subsemnatul”, a spus, printre altele, mama Geta.

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Cristina Cruceru este redactor la CANCAN.RO, site care face parte din Grupul de Presă GÂNDUL. A absolvit Facultatea de Litere din Craiova, specializarea Jurnalism, apoi masterul „Jurnalism Tematic” din cadrul Facultății de Jurnalism și Științele citeste mai mult
Parteneri
Solstițiul de vară din 2024 va avea loc mai devreme decât de obicei / Fenomenul unic în ultimii 228 de ani
Solstițiul de vară din 2024 va avea loc mai devreme decât de obicei / Fenomenul...
FOTO. Mariana Bitang, transformare fizică uluitoare: cu greu a mai putut fi recunoscută! Cum arată doamna gimnasticii românești la 62 de ani
FOTO. Mariana Bitang, transformare fizică uluitoare: cu greu a mai putut fi recunoscută! Cum arată...
WOW, PREA fierbinte! Fusta Corinel Caragea, mult prea scurtă?! Cum a apărut printre suporteri înainte de România - Ucraina
WOW, PREA fierbinte! Fusta Corinel Caragea, mult prea scurtă?! Cum a apărut printre suporteri înainte...
Româncele vs. ucrainencele! Ele sunt domnişoarele care fac galerie pentru partenerii lor la Euro 2024
Româncele vs. ucrainencele! Ele sunt domnişoarele care fac galerie pentru partenerii lor la Euro 2024
Cu cât își plătește patronul FAN Courier fiica angajată în cadrul companiei sale: „Multă lume nu mă credea”
Cu cât își plătește patronul FAN Courier fiica angajată în cadrul companiei sale: „Multă lume...
Decizia luată de autorități în privința căutărilor lui Cristian, tânărul luat de viitură în Italia
Decizia luată de autorități în privința căutărilor lui Cristian, tânărul luat de viitură în Italia
Incredibila poveste a femeii care a recunoscut după 34 de ani că este implicată în uciderea soțului, împușcat de iubitul ei de 15 ani
Incredibila poveste a femeii care a recunoscut după 34 de ani că este implicată în...
Un nou război catastrofal ar putea să cuprindă Orientul Mijlociu. Israelul și Libanul, în tensiune maximă, se apropie de dezastru
Un nou război catastrofal ar putea să cuprindă Orientul Mijlociu. Israelul și Libanul, în tensiune...
Echipamente obligatorii pe toate mașinile din România. Ce pățesc șoferii care nu le au?
Echipamente obligatorii pe toate mașinile din România. Ce pățesc șoferii care nu le au?
Marina Almășan, adevărul din spatele despărțirii de Victor Socaciu: „Personajul care ne tulburase liniștea a reapărut. A fost începutul sfârșitului”
Marina Almășan, adevărul din spatele despărțirii de Victor Socaciu: „Personajul care ne tulburase liniștea a...
Viorel a murit înainte de a-și strânge familia în brațe! Se întorsese în țară și doar 7 km îl despărțeau de cei dragi! Destinul a avut, în schimb, alte planuri cu tânărul de 22 de ani
Viorel a murit înainte de a-și strânge familia în brațe! Se întorsese în țară și...
Ștefania și Cosmin în camera roșie! Care este situația din momentul de față dintre cei doi concurenți: „Eu mă gândeam ca după ce se află chestia asta să încerc să plec acasă.”
Ștefania și Cosmin în camera roșie! Care este situația din momentul de față dintre cei...
IMAGINI EXCLUSIVE: Irinel Columbeanu își ia fiica în brațe, pe aeroport! Irinuca a sosit în România, din SUA!
IMAGINI EXCLUSIVE: Irinel Columbeanu își ia fiica în brațe, pe aeroport! Irinuca a sosit în...
"Rămas bun, prieten drag! O bucată din mine s-a desprins". Lacrimi pentru Andrei, motociclistul de...
BANCUL ZILEI. - Aseară m-am îmbătat crunt, nici nu mai stiu cum am ajuns acasă cu doua tipe superbe!!!
BANCUL ZILEI. - Aseară m-am îmbătat crunt, nici nu mai stiu cum am ajuns acasă...
Cele mai descărcate jocuri pentru Android
Cele mai descărcate jocuri pentru Android
FEMEIA care DEGUSTA mâncarea lui Hitler! Era atât de paranoic încât...
FEMEIA care DEGUSTA mâncarea lui Hitler! Era atât de paranoic încât...
De necrezut! Ce a spus Laurențiu Reghecampf despre trecutul amoros al iubitei lui, Corina Caciuc: „Eu sunt fixist. Cum aș putea să aflu...”
De necrezut! Ce a spus Laurențiu Reghecampf despre trecutul amoros al iubitei lui, Corina Caciuc:...
Cum să faci răcoare în casă dacă nu ai aer condiționat. Trucuri care te pot ajuta să faci față caniculei
Cum să faci răcoare în casă dacă nu ai aer condiționat. Trucuri care te pot...
Alină Bădic, avertismente pentru zodii! Se schimbă tot în următoarea perioadă
Alină Bădic, avertismente pentru zodii! Se schimbă tot în următoarea perioadă
România, țintă pentru Armata RUSĂ. Ne salvează UNGURII: Nu vom permite!
România, țintă pentru Armata RUSĂ. Ne salvează UNGURII: Nu vom permite!
E cutremur în toată România! Nimeni nu se aştepta la asta!
E cutremur în toată România! Nimeni nu se aştepta la asta!
UEFA EURO 2024, disponibil acum gratuit
UEFA EURO 2024, disponibil acum gratuit
Putin adună provizii imense de hrană într-un buncăr high-tech, în eventualitatea unui război nuclear. Unde se află adăpostul preşedintelui rus
Putin adună provizii imense de hrană într-un buncăr high-tech, în eventualitatea unui război nuclear. Unde...
Vor să interzică definitiv în UE. Produsul care dispare complet din România: Sunt vieți în joc
Vor să interzică definitiv în UE. Produsul care dispare complet din România: Sunt vieți în...
Mireasa lui Jador a răbufnit fără precedent. De ce a fost anulată nunta
Mireasa lui Jador a răbufnit fără precedent. De ce a fost anulată nunta
Gestul incredibil făcut de iubita lui Vlad Pascu, chiar în ziua în care era așteptată la tribunal! Rebecca este cercetată pentru sechestrarea unui tânăr
Gestul incredibil făcut de iubita lui Vlad Pascu, chiar în ziua în care era așteptată...
Cum a marcat-o pe Mihaela Borcea divorțul dureros de Cristi Borcea! A dat cărțile pe față, la 13 ani de la separare
Cum a marcat-o pe Mihaela Borcea divorțul dureros de Cristi Borcea! A dat cărțile pe...
Ce a urmat după ce un client i-a aruncat cu cafea în față vânzătoarei. Fata i-a plătit cu vârf și îndesat
Ce a urmat după ce un client i-a aruncat cu cafea în față vânzătoarei. Fata...
Imagini de colecție cu Ana-Maria Barnoschi de la cununia civilă!
Imagini de colecție cu Ana-Maria Barnoschi de la cununia civilă!
Oana Zăvoranu, mai sinceră ca niciodată la adresa lui Pepe: „L-am iubit foarte mut. Dacă s-ar despărți…”
Oana Zăvoranu, mai sinceră ca niciodată la adresa lui Pepe: „L-am iubit foarte mut. Dacă...
Insula din Mediterană unde româna este una dintre cele mai vorbite limbi. Este un paradis turistic pentru români și nu numai
Insula din Mediterană unde româna este una dintre cele mai vorbite limbi. Este un paradis...
Leii vor uimi pe toată lumea! Alte 2 zodii vor reuși să atragă atenția. Astrologii au făcut dezvăluirea
Leii vor uimi pe toată lumea! Alte 2 zodii vor reuși să atragă atenția. Astrologii...
×