Cum a sabotat-o vaduva lui Nicolaescu pe sora acestuia! In fiecare an, Iolanda facea ASTA, dar acum…

Publicat: 17/06/2014 | 00:37
Cum a sabotat-o vaduva lui Nicolaescu pe sora acestuia! In fiecare an, Iolanda facea ASTA, dar acum…

Vara, Sergiu Nicolaescu isi petrecea concediul la mare, la vila sa din 2 Mai. Intotdeauna era insotit si de sora lui, Iolanda care, acum, nu mai este binevenita acolo. Desi si-ar dori sa mearga cateva zile pe litoral, Iolanda va ramane cu buza umflata.

In primele zile ale anului trecut, Sergiu Nicolaescu pasea in nefiinta, din cauza unor complicatii medicale. In urma sa, a ramas o avere impresionanta, stransa in anii grei de munca, dar si un testament. Actul a lasat-o unica mostenitoare pe vaduva Dana Nicolaescu, insa sora regizorului, Iolanda, crede ca actul este un fals. A contestat totul in instanta, iar acum se judeca cu fosta cumnata, pentru averea lui Sergiu Nicolaescu. Inca de la moartea acestuia, cele doua femei se dusmanesc, nu-si vorbesc si fac tot posibilul sa se evite.

iolanda nicolaescu

“Vara asta nu voi merge nicaieri, stau in casa. Inainte mai mergeam la mare cu Sergiu, la vila de la 2 Mai, dar acum nu mai am ce cauta acolo. Este a Danei, face ce vrea cu ea. Oricum, ma dor foarte tare picioarele si nu stiu daca m-as putea deplasa”, a declarat Iolanda, pentru CANCAN.ro.


Procesul a inceput luna aceasta

iolanda nicolaescu

Iolanda Nicolaescu a contestat in instanta veridicitatea testamentului, iar la inceputul acestei luni a si avut loc primul termen in proces. Avocatii si-au exprimat punctul de vedere si au depus actele necesare, urmand ca in septembrie sa inceapa judecarea propriu-zisa, acolo unde vor participa si cele doua femei, atat Iolanda, cat si Dana Nicolaescu.

 

CITESTE SI

Premonitie macabra a lui Sergiu Nicolaescu! Ce sustine sora regizorului ca urma sa se intample cu o saptamana inainte sa moara!

Sufletul maestrului nu-si gaseste linistea! La un an de la moartea lui Sergiu Nicolaescu, sora si sotia lui sunt tot la cutite

Motivul halucinant al razboiului dintre sora si vaduva lui Sergiu Nicolaescu! Regizorul avea un „fiu” secret… Am aflat tot!

Vrea sa doneze partea ea din avere

iolanda nicolaescu

Iolanda este constienta ca are o varsta, respectiv 87 de ani, asa ca averea dobandita in instanta nu o va ajuta prea tare. Totusi, este hotarata sa nu renunte la partea care considera ca se cuvine, doar ca sa se faca dreptate. Sora regretatului regizor va dona banii, un cazul in care instanta ii va da dreptate, jumatate unui centru de ingrijire a batranilor, iar cealalta unui camin de copii.
 

F. Coman

Citește și...