Cum arată acum Mariana Buică, “cea mai grasă“ femeie din România! Ajunsese să cântărească 240 de kilograme

Publicat: 13/03/2018 | 15:18

În urmă cu cinci ani, Mariana Buică l-a contactat pe Cătălin Măruță, solicitându-i, disperată, ajutorul în tentativa ei de a slăbi, deoarece ajunsese la 240 de kilograme. După ce a suferit mai multe intervenții chirurgicale și diete severe, femeia a slăbit spectaculos într-un timp foarte scurt.

Am 130 de kg acum. Am slabit 104 kg in 10 luni. A fost dorinta mea cea mai mare, mi s-a indeplinit. E o schimbare. Nu as mai putea sa duc acum 100 de kg, imi mai aduc aminte cu mergeam acasa sprijinita de pereti si ajutata de mama. Ajutata la incaltat, sa fac baie, in absolut orice. Acum nu mai am dureri de spate sau de genunchi„,  spunea Mariana, un an mai târziu.

Cum arată acum “cea mai grasă“ femeie din România

Acum, Mariana se bucură de cei doi copii, de care are grijă singură, iar greutatea ei este în limite rezonabile, însă important este faptul că se ține departe de timpurile când toată lumea o numea “cea mai grasă“ femeie din România.

A născut o fetiță de aproape trei kilograme

În 2014, în duminica Paștelui, la pranz, Mariana a adus pe lume o fetita. Erika Maria s-a nascut natural, a luat nota 9 si a cantarit 2 kilograme si 940 de grame. I-a adus cea mai mare bucurie mamei sale.

Mariana Buică: “Nu mi vine sa cred ca sunt cu fetita in brate. Nu am asteptam asa repede sa am un copil. Ma simt foarte bine si fata este foarte bine. E o minune, asa, pentru ca am nascut-o chiar in ziua de Pasti.”

Citește și...