Cum arata Alina Chivulescu la 40 de ani: a intors toate privirile intr-un mall din Capitala! A fost insotita de…

Publicat: 03/07/2014 | 15:39

Alina Chivulescu este una dintre cele mai frumoase actrite din Romania si, chiar daca anii au trecut, calitatile sale fizice sunt de invidiat. Vedeta este foarte atasata de fiul ei, Michael, caruia ii face toate poftele.

Chiar daca a divortat, Alina Chivulescu este foarte fericita, caci il are aproape pe fiul ei, Michael. In varsta de 40 de ani, actrita are un corp de invidiat si reuseste sa atraga toate privirile celor din jur.

Alina Chivulescu

Recent, Alina a fost surprinsa de paparazzii CANCAN.ro intr-un mall din Capitala, in compania fiului ei. Cei doi s-au oprit la un magazin de telefoane mobile, unde s-au uitat la mai multe modele si au primit explicatii din partea vanzatorului.

Alina Chivulescu

Interpreta personajului „Bella” din „La bloc” s-a comportat natural si s-a afisat interesata de achizitionarea unui terminal.

Alina Chivulescu

Insa, exista posibilitatea ca beneficiarul noului gadget sa fie fiul ei, avand in vedere ca tinerii din ziua de astazi vor sa fie in pas cu tehnologia.

A divortat si isi creste singura copilul

Alina Chivulescu

Chiar daca a divortat de fostul ei sot, Alina isi creste singura copilul si petrece mult timp impreuna cu el. Nu este genul de mama cicalitoare si ii ofera libertate fiului ei.

Alina Chivulescu

“Este viata lui si ii voi fi aproape de cate ori va avea nevoie de mine. Cand se va face mare si va veni cu o prietena acasa nu voi fi genul de soacra “bagacioasa” care se amesteca in viata copilului ei. Eu am avut o minune de soacra, ma trateaza si acum ca si cum as fi copilul ei, ar fi pacat sa nu fi invatat si eu ceva din asta”, ne-a marturisit frumoasa bruneta, in urma cu cateva luni.

G.C.