Cum arata barbatul care a fost refuzat de 5000 de femei: „Doar 15 mi-au raspuns” De ce nu vrea sa se opreasca

Publicat: 15/05/2014 | 18:27
Cum arata barbatul care a fost refuzat de 5000 de femei: „Doar 15 mi-au raspuns” De ce nu vrea sa se opreasca

Un barbat a incercat cu disperare sa isi gaseasca jumatatea prin intermediul Facebookului insa a fost refuzat de fiecare data. Nu a incercat o data sau de doua ori, ci de 5000 de ori.

Predrag Jovanovic este singur si traieste in Serbia. Marea lui dorinta a fost sa isi gaseasca o iubita care sa-l inteleaga si a investit foarte mult timp in asta. Atat de mult incat a reusit sa trimis mesaje individuale la 5000 de femei diferite, incercand sa le obtina prietenia.

“Am primit doar 15 raspunsuri, insa toate erau negative. Toate au refuzat sa-mi fie prietene, in timp ce restul pur si simplu m-au ignorant. Cand cineva te ignora este cel mai urat sentiment posibil”, spune barbatul.

barbat

Acesta nu a renuntat insa la visul sau si spera sa isi gaseasca o iubita in mediul online. Acesta recunoaste ca nu este un om fericit si nu rade foarte des, iar in preajma strainilor este un om rece.
_________________
Citeste si
Mai ceva ca o femeie! Tot internetul rade de EL, dupa ce a postat poza asta pe Facebook!

Esti frumos sau urat? Nu mai e nevoie sa afli de la altii! Acum, poti sa faci un simplu test!
_________________

“Stiu ca risc sa ajung cel mai mare romantic neinplinit din istoria Facebook, dar cred ca merita riscul. Imi doresc sa am o fata langa mine si duc dorul energiei positive pe care o primeam in fiecare zi din viata mea”, a mai spus Jovanovic.
 

D.C.

Citește și...