Acasă » Video Exclusiv » Cum arata cea mai celebra soacra din Romania dupa ce a nascut de doua ori si mananca pana crapa!

Cum arata cea mai celebra soacra din Romania dupa ce a nascut de doua ori si mananca pana crapa!

De: Cancan 23/01/2014 | 21:01
Cum arata cea mai celebra soacra din Romania dupa ce a nascut de doua ori si mananca pana crapa!

Este trecuta de 40 de ani, mama a doi copii, mananca orice pana crapa si arata ca si... sculptata! Abdomenul e format din patratele, celulita nu se vede nici cu lupa iar fibrele de muschi ii subliniaza silueta perfecta.

 

Anda Ghita

Anda Ghita a mers in Turcia la detoxifiere, dara profitat sa faca si plaja
Anda Ghita a mers in Turcia la detoxifiere, dara profitat sa faca si plaja

Acuzata ca si-a incordat muschii la nunta fiicei sale pana i-a stricat acesteia petrecerea, Anda Ghita ne arata acum la propriu de ce e in stare. Combina perfect abdomenele, bicepsii sau tricepsii, cu papanasi, chiftele si alte bombe calorice.

Anda Ghita

Locul Andei Ghita nu mai e la cratita! Dupa esecul de la master chef, soacra lui Atodiresei s-a refugiat in sala de sport acolo unde isi incordeaza muschii o data la doua zile.

“Fiecare dintre noi avem un organ… fiecare cu organul lui, un muschi care se dezvolta mai bine, care e punctul tau forte. La mine este abdomenul. Si apoi, toate cele, la pachet.”, a declarat Anda in emisiunea Cancan.ro de la Acasa tv.

Anda Ghita

Desi isi ascunde varsta si nici n-o arata, cea mai celebra soacra din Romania e trecuta bine de 40 de ani. Are doi copii pe care i-a facut imediat dupa majorat.

“A fost ok, am fost o mamica tanara si atunci corpul se regenereaza mult mai repede.”, a marturisit Anda.

Desi spune ca nu face mari eforturi sa-si mentina silueta, cand se pune la masa nu se incurca!

Anda Ghita

Anda Ghita

“Eu nu pun pe mine, ca sunt dracoasa!.Dar eu mananc! Mananc! Asta nu intelege lumea, de toate si orice. Nu o frunza de salata sau… Am incercat o dieta dar pentru sanatate nu pentru a slabi. Si cine vrea sa ma creada, bine, cine nu, asta e. Am gatit ieri putin. Niste mazare cu somon si atat. A, nu, nu si chiftele! Stai sa-ti spun c-am fost in Bucovina si am mancat hribi cu smantana si mamaliga, si am mancat muschiulet de porc, am mancat de toate, am mancat si papanasi!”, a mai spus soacra lui Ionut Atodiresei pentru emisiunea Cancan.ro

Marius Dan
 

Urmărește Cancan.ro pe Google News
×