Cum arată Ruby cu barbă! Nu e nici o glumă, cântăreaţa a recurs la o transformare uluitoare!

Publicat: 25/03/2017 | 17:00

Ruby considerată una din cele mai sexy cântăreţe de la noi, a avut parte de o transformare totală. Cântăreaţa s-a înfăţişat în faţa prietenilor în ipostaza unui bărbat cu barbă şi...cu sâni!

Din fericire, nu e motiv de panică printre fanii cântăreţei, pentru că totul a fost atent aranjat, iar solista a avut parte de sesiuni lung de make-up pentru show-ul ”Te cunosc de undeva”. Ruby şi-a dorit să intre în pielea Conchitei Wurst, ”femeia cu barbă” care a făcut senzaţie după apariţia ei la Eurovision în urmă cu câţiva ani. Rezultatul este absolut spectaculos, în cazul cântăreţei Ruby, care, mândră de ce a ieşit le-a arătat tuturor ”Na-ti-o p-asta! sa nu râd singura! Si nu fiţi invidiosi pe mine ca sunt aşa barbat bine! a scris ea în dreptul fotografiei publicată pe reţele de socializare iar fanii au preciat imediat ipostaza neobişnuită a artistei.

A existat chiar şi o controversă, care nu a avut nici un fel de legătură cu noua înfăţişare ”transgender” adoptată de Ruby. Cântăreaţa a fost înduioşată de un căţel şchiop găsit pe stradă şi s-a oprit să îl ajute, iar o prietenă virtuală a găsit în asta un motiv să o critice. Ruby s-a enervat teribil şi i-a răspuns dur.

În caz că găsiţi un câine şchiop în zona Mariott, să o anunţaţi pe vedetă, pentru că l-a pierdut ieri şi a urcat ”tristă” în bloc fără posibilitatea de a-l găsi. Baftalo” i-a scris, batjocoritor, una din prietenele virtuale ale cântăreţei. Răspunsul lui Ruby a fost pe măsură: ”Căţelul şchiop era de pe stradă şi voiam să îl ajut, nu era căţelul meu. Tu dacă voiai să te bagi într-un moment în care conta şi puteai să schimbi ceva, puteai atunci când l-ai văzut amărât în faţa ta să îi dai o mână de ajutor atunci când eu îi luam de mâncare. Dacă nu te-ai băgat când a trebuit, te bagi acum ca ultima proastă!”

Citește și...