Cum arata vaduva lui Sergiu Nicolaescu la trei ani de la moartea regizorului! AMANUNTUL care a atras atentia tuturor

Publicat: 28/12/2015 | 22:17
Cum arata vaduva lui Sergiu Nicolaescu la trei ani de la moartea regizorului! AMANUNTUL care a atras atentia tuturor

In ianuarie 2016 se vor implini trei ani de la moartea regretatului Sergiu Nicolaescu. Cea de-a treia sotie, Dana, inca poarta doliu de pe urma lui. Vaduva imbraca in continuare haine de culoare inchisa si nu a renuntat la inelul primit cadou de acesta.

Dovada sta in imaginile surprinse de CANCAN.ro in urma cu putin timp.

Dana Nicolaescu

Cu toate ca mai e putin si se implinesc trei ani de la deces, femeia nu poate renunta definitiv la obiectele de suflet primite in dar de la maestrul Nicolaescu.

Dana Nicolaescu

Din imaginile surprinse de CANCAN.ro se vede clar ca Dana inca poarta pe degetul de la mana stanga, inelul primit de la sotul ei.

Dana nu a renuntat definitiv la negru
Dana nu a renuntat definitiv la negru

Nu vrea sa dea jos inelul

Acelasi inel a fost purtat de femeie la inmormantarea lui Sergiu Nicolaescu, in urma cu trei ani, semn ca dragostea pe care i-a purtat-o actorului nu s-a stins nici acum.

Fosta sotie a lui Nicolaescu este in continuare o femeie extrem de discreta
Fosta sotie a lui Nicolaescu este in continuare o femeie extrem de discreta

Zilele trecute, CANCAN.ro a intalnit-o pe Dana in timp ce se intorcea de la magazin. Vaduva lui Sergiu Nicolaescu a profitat de vremea inca buna din Capitala si a iesit la cumparaturi. Chiar daca pare relaxata si pe chipui ei nu se mai citeste suferinta, Dana nu a renuntat definitiv la doliu. Singura pata de culoare este geanta de culoare rosie, purtata de aceasta.

Citeste si

Reactia socanta a Iolandei Nicolaescu dupa ce a aflat ca Dana, cumnata ei, si-a refacut viata!

A murit Sergiu Nicolaescu! Lumea cinematografică este în doliu!

dana nicolaescu

S-a indragostit de el cand avea noua ani

Desi multi au pus mariajul regizorului cu Dana sub semnul indoielii si au acuzat-o pe femeie ca l-a cucerit pentru a ramane cu averea lui, se pare ca aceasta l-a iubit sincer.

Cu toate ca ii desparteau 47 de ani, Dana s-a indragostit de maestru pe cand avea doar noua ani. Inca de cand era o copila a decupat pozele din reviste si a facut un jurnal in care isi nota gandurile si dorintele legate de idolul ei. Opt ani mai tarziu l-a cunoscut personal, iar in urma cu aproape zece ani s-au casatorit.

Livia Lixandru

Citește și...