Acasă » Știri » Cum au slăbit vedetele. Diete pe care le poți încerca și tu

Cum au slăbit vedetele. Diete pe care le poți încerca și tu

De: Anca Toma 27/04/2018 | 11:39
Cum au slăbit vedetele. Diete pe care le poți încerca și tu
Cum au slăbit vedetele

În ultima vreme tot mai multe vedete, atât din România, cât și din afară, s-au decis să dea jos kilogramele în plus. Ozana Barabancea , Cătălin Scărlătescu sau Feli sunt doar câteva exemple care au reușit să slăbească spectaculos și să aibă acum o formă de invidiat. Nu a fost ușor, însă rezultatele obținute au meritat eforturile depuse, iar CANCAN.RO, site-ul nr 1 din România, vă prezintă cum a slăbit fiecare vedetă în parte și ce stil de viață urmează acum.

Vedete care au slăbit spectaculos

Cum a slăbit Ozana Barabancea

Ozana Barabancea a reușit, cu siguranță. să devină transformarea ultimului an din showbiz, după ce a topit 40 de kilograme. Soprana a decis să facă o schimbare majoră în viața ei, iar acum nu se mai oprește din slăbit. După ce și-a făcut operația de micșorare a stomacului, a mers în Turcia, la o clinică specializată în detox, unde a urmat un tratament destul de dur. Artista nu a rezistat mai mult de trei zile, deși programul normal ar fi durat șapte zile.

Nu am cum să mă opresc. Am fost la o clinică în Turcia și am fost foarte impresionantă de cât de stricți sunt la master detox. Am băut sucuri. Singurul lichid pe care îl puteam bea era o supă clară. Sunt deja la 10 luni de la operație. Cum am simțit că mă ia amețeala începeam să cer de mâncare. Făceam aqua gym, făceam saună. Nu aveam voie cu machiaj, bijuterii de aur. Nici cafea, nici fumat. Primul meu gând a fost să plec în pelerinaj în Istanbul. Cum am ajuns la recepție mi-au și dat două shot-uri. Și supa era cu apă alcalinizată. Toate analizele mele sunt perfecte. Mi-a zis cineva că sunt photoshopată, iar eu am luat-o ca pe un compliment., a declarat Ozana Barabancea.

Vedeta a precizat că își menține greutatea actuală printr-un meniu special pe bază de proteine, ciuperci și ouă de prepeliţă.O altă regulă a dietei este ca ultima masă a zilei să fie luată, seara, nu mai târziu de ora 18:30.

Cum a slăbit Chef Cătălin Scărlătescu

Chef Cătălin Scărlătescu este una dintre vedetele autohtone care a reușit să slăbească aproximativ 47 de kilograme în nici un an. Deși bucătarul nu a dorit niciodată să vorbească mai pe larg despre această transformare, susținând totuși că a reușit să dea kilogramele jos consumând doar crudități, au fost persoane care au susținut că și-a făcut operație de micșorare a stomacului.

Nu am mâncat pâine, carne, dulciuri şi nu am băut alcool. Am mâncat, în schimb, doar salate proaspte, spanac, ştevie, castraveţi, roşii, mere, grepfruit, prune, nuci şi migdale neprăjite şi nesărate. Nu contează ordinea sau cantitatea, însă nu ai voie să mănânci nimic altceva. Legumele se pot face pe grătar, verziturile se fac salate proaspete stropite doar cu lămâie (fără ulei) şi un strop de sare, iar fructele se consumă proaspete. Este însă o dietă severă, eu nu recomand nimănui să ţină un astfel de regim fără să consulte medicul. Fiecare organism are propriile necesităţi, aşa că nu e bine să ţinem diete de capul nostru”, povestea chef Cătălin Scărlătescu.

Cum a slăbit Chef Florin Dumitrescu

Chef Florin Dumitrescu a reușit să dea jos 14 kilograme și este mândru de rezultat. Juratul de la Chefi la cuțite recunoaște că nu se mai simțea bine în pielea lui.

Am reușit să duc la capăt dieta după o pregătire psihică de două luni. Am reușit să dau jos 14 kg și acum am renunțat la câteva alimente ”nesănătoase”. M-a motivat și competiția, bineînțeles. Era ciudat că fiind cel mai tânăr să fiu și cel mai ieșit din formă. Dar cel mai tare m-a motivat faptul că mă simțeam rău în pielea mea, mă încălțam greu, mă mișcăm greu. Nu mai spun de mișcare, gâfâiam doar dacă urcam scările”, a declarat Chef Florin Dumitrescu.

Cum a slăbit Feli

În 2012, Feli Donose devenea celebră odată cu apariţia ei la concursul de talente „Vocea României”, de la Pro TV, când la audiţiile pe nevăzute a cântat piesa „You and I”, a lui Lady Gaga, reuşind să întoarcă trei scaune. Deşi a ales să intre în echipa juratului Marius Moga, Feli a fost ”furată”, în 2014, de Smiley, aşa că acum e cu acte în regulă artist HaHaHa Production.

Artista a făcut o mărturisire video impresionantă pe pagina sa oficială de Facebook prin care răspunde miilor de mesaje și întrebări pe care le-a primit în ultimele luni în legătură cu faptul că a slăbit mai bine de 30 de kg.
 „M-am operat la stomac, își începe Feli confesiunea care vine la 6 luni de la intervenția pe care a ales, la sfatul medicilor, să o facă.  Am decis să fac pasul asta, nu îmi pare rău, dar nu vreau să credeți că e cea mai bună soluție, nu e deloc ușor. Nimic nu este mai frumos decât să te poți bucura de corpul tău întreg., mărturisește artista, care își dorește ca fiecare femeie să găsească echilibrul între corp, minte și suflet și să aibă grijă de sănătatea sa înainte de a fi pusă în situația de a lua o decizie grea și de a alege între mai multe variante extreme.

Cum a slăbit Nicoleta Luciu

Inițial, Nicoleta Luciu a slăbit 30 de kilograme în șase săptămâni, dar a continuat cu regimul alimentar și, după ce a stagnat aproximativ 14 zile, a mai slăbit încă cinci kilograme. La o săptămână după nașterea tripleților Kim, Kevin și Karoly, Nicoleta Luciu avea 85 de kilograme. După numai două săptămâni, vedeta avea 5 kilograme mai puțin și nu s-a oprit până nu a ajuns la 50 de kilograme.

În toată această perioadă, vedeta a ținut o dietă de 1.000 de la calorii pe zi, constând în carne slabă, iaurturi, legume, fructe, bânză.

Iată ce a mâncat Nicoleta Luciu într-o zi conform site-ului nicoletaluciu.ro: 300 g legume, 100 g carne slaba de pui, peste sau vita, 500 g iaurt (la care se adauga fulgi de grau germinat si suplimentele nutritive esentiale). Vedeta a consumat 1500 kcal prin sport și activități zilnice, respectând astfel condiția pentru a slăbi: să arzi un număr mai mare de calorii prin activitate fizică decât cel introdus în organism prin alimentație.

Cum a slăbit Mihai Morar

Mihai Morar e tare mândru că a reuşit să scape într-un timp record de kilogramele în plus. Colegul lui Daniel Buzdugan, de la matinalul radio ZU, a slăbit 15 kilograme într-un singur an: “Am un regim alimentar echilibrat. Mănânc de toate: carne, carbohidraţi, legume. Părerea mea este că dietele nu ar trebui să fie ţinute din cărţi, deoarece programul fiecărei persoane diferă. De exemplu,  seara am arderile mai mari pentru că termin programul de lucru la ora 22.00. Aşa că mai mănânc câte ceva, cum ar fi brânză sau mere”.

În plus, vedeta nu a ocolit sportul: “Merg la sală de trei-patru ori pe săptămână şi fac exerciţii pentru grupele de muşchi. Nu vreau să mai slăbesc pentru că am ajuns să am mai puţine kilograme decât aveam la 18 ani”.

Cum a slăbit Ana Maria Prodan

Anamaria Prodan este extrem de mulțumită de felul în care a ajuns să arate. Vedeta a dezvăluit cum a reușit să dea jos kilogramele în plus. “Eu dacă îmi doresc ceva nu-mi stă nimic în cale! Este o dietă prin care toţi sportivii mari ai lumii slăbesc. Nu am mai mâncat solid absolut nimic, doar sucuri. Nu e dificil, pentru că organismul de aia are nevoie. De vitamine. S-a curăţat tenul, am slăbit frumos.

Am băut sucuri de spanac amestecat cu kale, cu ginger, cu portocale cu sucuri naturale. Aveam doi litri de suc, în ultima perioadă nici nu mai puteam să-l beau pe tot. Poate beam un litru pe zi. Şi apă, foarte multă apă. Aveam non-stop sucul în mână. Dacă mă opream undeva, îl puneam la frigider”, a declarat Anamaria Prodan într-o emisiune de televiziune.

Cum a slăbit Lidia Buble

Lidia a uimit pe toată lumea cu aspectul ei fizic, reuşind să slăbească 15 kilograme. “Am slăbit 15 kg, dar nu ţinând cură, Doamne fereşte! Nu vreau să mai slăbesc. Am ajuns la 45 de kg. Începuseră să mi se vadă foarte tare coastele şi au scris că e anorexie. Nu cred că e anorexie”, povestea în urmă cu an într-un interviu Lidia.

Cântăreaţa spune că, din cauza faptului că munceşte foarte mult, sunt zile în care nu reuşeşte să mănânce. ’’La unul dintre concerte mi s-a făcut rău pe scenă şi n-am mai putut conti nua concertul şi am plecat la ultima piesă. Am avut nevoie de nişte intervenţii medicale”, a mai adăugat e.

Cum a slăbit Cătălin Crișan

Cătălin Crișan a reușit să slăbească peste 32 de kilograme în două luni și jumătate mâncând de cinci ori pe zi, în urmă cu câțiva ani. Până la urmă, dieta urmată a primit numele îndrăgitului cântăreț. Regimul cunoscut acum sub formă de „dieta Cătălin Crișan”, este recomandat doar persoanelor care vor să slăbească mai mult de 15 kilograme. Durează 66 de zile și are șase etape de durată variabilă.

 Care sunt regulile în dieta Cătălin Crişan:
– Se iau cinci mese pe zi, din trei în trei ore. Nu se sare peste mese.
– Nu se mănâncă între mese.
– Nu se mănâncă altceva în afară de alimentele specificate în regim.
– Se consumă trei litri de lichide pe zi – apă, ceai, cafea. Sunt interzise sucurile.
– Nu se mănâncă după ora 20:00
– Se găteşte fără ulei.

Dieta indiană a celebrei Oprah

Celebra prezentatoare Oprah Winfrey a slăbit miraculos cu ajutorul unei diete. În doar 11 luni, ea a reușit să scape de 41 de kilograme. Pentru că multe dintre femei se confruntă cu problemele kilogramelor în plus, celebra prezentatoare, în vârstă de 63 de ani, a decis să le împărtăşească secretul ei în cadrul unei emisiuni.

Ea a mărturisit că a început să aibă trei mese pe zi şi două gustări. Prezentatoarea tv a prezentat pe scurt cum arată o zi din meniul de dietă de care ţine cont.

Micul dejun: 1 felie de pâine prăjită, ⅛ de avocado, un ou prăjit şi o roşie medie.

Prânz: paste cu creveţi

Gustare: Şerbet de fructe proaspete cu fructe de pădure şi mentă

Cina: Cod glazurat cu legume şi orez brun

Gustare: Popcorn şi chipsuri Kale

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Care sunt cele mai otrăvitoare PLANTE din România. Unele persoane le-au ținut acasă, în vaze, fără să știe cât de periculoase sunt
Care sunt cele mai otrăvitoare PLANTE din România. Unele persoane le-au ținut acasă, în vaze,...
FOTO. Ioana Marcu, soția lui Ciprian Marica, apariție îndrăzneață cu bustul generos la vedere!
FOTO. Ioana Marcu, soția lui Ciprian Marica, apariție îndrăzneață cu bustul generos la vedere!
Filmați goi la DUȘ! Cum au apărut pe net FOTBALISTUL celebru și soția lui CÂNTĂREAȚĂ
Filmați goi la DUȘ! Cum au apărut pe net FOTBALISTUL celebru și soția lui CÂNTĂREAȚĂ
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Horoscop săptămâna 26 aprilie - 2 mai. Vești grozave pentru 4 zodii. Au noroc pe toate planurile
Horoscop săptămâna 26 aprilie - 2 mai. Vești grozave pentru 4 zodii. Au noroc pe...
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort în accidentul din Deveselu
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort...
O femeie era milionară de cel puțin o lună, dar nu și-a dat seama. Descoperirea care i-a schimbat viața
O femeie era milionară de cel puțin o lună, dar nu și-a dat seama. Descoperirea...
Doi angajați de la o bancă din București au văzut că un client avea o sumă mare în cont și i-au furat 140.000 €
Doi angajați de la o bancă din București au văzut că un client avea o...
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
EXCLUSIV: 50 de lei o porție de hamsie la malul mării! Ce prețuri au restaurantele din Portul Tomis
EXCLUSIV: 50 de lei o porție de hamsie la malul mării! Ce prețuri au restaurantele...
Lovitură CRUNTĂ pentru Ion Iliescu! Breaking news
Lovitură CRUNTĂ pentru Ion Iliescu! Breaking news
Leo de la Roșiori a făcut mărturisiri emoționante despre momentele de marginalizare pe care le-a trăit „Au fost restaurante care nu m-au primit. A căzut cerul pe mine.”
Leo de la Roșiori a făcut mărturisiri emoționante despre momentele de marginalizare pe care le-a...
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a luat-o pe Ana-Maria, tânăra gravidă în 6 luni, la ocazie?: „Doamne ferește! Cine știe câte victime sunt”
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a...
Craterul din Slănic se măreşte, iar crăpăturile au ajuns la blocurile şi la casele din jur.
Craterul din Slănic se măreşte, iar crăpăturile au ajuns la blocurile şi la casele din...
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce câine ai!
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce...
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
Un veteran NASA a descoperit o nouă FORȚĂ a naturii, neștiută până acum
Un veteran NASA a descoperit o nouă FORȚĂ a naturii, neștiută până acum
Jador, adevărul despre relația cu Andreea Bălan, după ce artista l-a blocat și nu-și mai vorbesc:
Jador, adevărul despre relația cu Andreea Bălan, după ce artista l-a blocat și nu-și mai...
Patru zodii care vor avea protecție de la Dumnezeu în luna mai 2024. Răul nu le poate atinge
Patru zodii care vor avea protecție de la Dumnezeu în luna mai 2024. Răul nu...
Secretul autorităților din toate buletinele românilor. Ce înseamnă, de fapt, ultima cifră din CNP
Secretul autorităților din toate buletinele românilor. Ce înseamnă, de fapt, ultima cifră din CNP
Regulă pentru absolut toți șoferii din România. Se pedepsește cu închisoarea de la 2 la 7 ani
Regulă pentru absolut toți șoferii din România. Se pedepsește cu închisoarea de la 2 la...
Câți bani cere Theo Rose ca să cânte la un eveniment pentru 60 de minute. Și-a mărit tariful pentru 2024
Câți bani cere Theo Rose ca să cânte la un eveniment pentru 60 de minute....
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Ministrul agriculturii din Ucraina a fost arestat
Ministrul agriculturii din Ucraina a fost arestat
Traian Băsescu a răbufnit: Nu are ce căuta în funcția de președinte al României
Traian Băsescu a răbufnit: Nu are ce căuta în funcția de președinte al României
Băsescu îl spulberă iar pe Geoană. Întrebarea la care trebuie să răspundă
Băsescu îl spulberă iar pe Geoană. Întrebarea la care trebuie să răspundă
„Armata OBLIGATORIE” în România!? Anunțul care bulversează milioane de români
„Armata OBLIGATORIE” în România!? Anunțul care bulversează milioane de români
Cum îşi răsfaţă Arpad Paszkany iubita cu 24 de ani mai tânără! Antonela, apariţie răvăşitoare în costum de baie
Cum îşi răsfaţă Arpad Paszkany iubita cu 24 de ani mai tânără! Antonela, apariţie răvăşitoare...
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate buzunarele
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate...
Ce au de împărțit la partaj Oana Radu și Cătălin Dobrescu:
Ce au de împărțit la partaj Oana Radu și Cătălin Dobrescu: "El mă amenință că...
Carmen Iohannis, lăudată de această dată pentru ținuta purtată. Cum s-a îmbrăcat în timpul unei vizite oficiale în Coreea de Sud
Carmen Iohannis, lăudată de această dată pentru ținuta purtată. Cum s-a îmbrăcat în timpul unei...
Horoscopul hindus. Ce spune, de fapt, ziua de naștere despre tine și capcanele de care să te ferești
Horoscopul hindus. Ce spune, de fapt, ziua de naștere despre tine și capcanele de care...
Fabrica uriașă din România care a fost cumpărată de străini. Făcea un produs adorat de oameni
Fabrica uriașă din România care a fost cumpărată de străini. Făcea un produs adorat de...