Cum isi mentine Sanzi silueta, in vacanta! N-ai idee la ce tratamente dure o supune iubitul ei, obligat-fortat

Publicat: 31/12/2013 | 01:01

Departe de temperaturile scazute din Romania, Sanziana si iubitul ei, fotbalistul Zuluf, petrec sarbatorile in Egipt, acolo unde, culmea, se vaita de canicula. Desi ar trebui sa se relaxeze, cei doi se vor intoarce in tara foarte obositi.

Sunt impreuna de numai trei luni, iar aceasta este prima vacanta pe care Sanziana si Zuluf o petrec impreuna. Sambata la amiaza au decolat spre Egipt, dar nu singuri, ci insotiti de Andreea Tonciu si Mitea, nimeni altii decat “nasii” lor, Nicky fiind cel care le-a facut cunostinta celor doi.

Sanzi adora sa stea la plaja, dar in Egip etse foarte cald, acum
Sanzi adora sa stea la plaja, dar in Egip etse foarte cald, acum

Iar in Egipt au parte de distractie pe cinste, numai ca in aceasta vacanta nu vor apuca deloc sa se odihneasca.

Nu de alta, dar ziua stau la plaja, seara la terase, noaptea in cluburi, iar dimineata se trezesc cu noaptea in cap: “Eu sunt obisnuit sa ma trezesc devreme, adica la 8, si asa fac si acum, in vacanta. Sanzi nu suporta sa se trezeasca asa, dar m-am chinuit cu ea trei luni si am obisnuit-o. Si ne trezim si mergem la sala, apoi ne ducem la plaja”, a declarat Zuluf, pentru CANCAN.ro.

Sanzi si Zuluf sunt impreuna de trei luni si jumatate si sunt indragostiti pana peste urechi
Sanzi si Zuluf sunt impreuna de trei luni si jumatate si sunt indragostiti pana peste urechi

Surprinzator, dar cei doi iubiti se vaita de canicula, fapt pentru care stau la plaja doar cateva ore pe zi, in rest petrecandu-si timpul la plimbare sau la terase. Iar de Revelion au asigurata masa festiva, la hotel, insa cel mai probabil ca vor prelungi distractia intr-un club.

Dana Enache

Citește și...