Cum l-a „racolat” noul NAS de la FRF pe Cristi Chivu! Intalnire de taina la Corbeanca. Noi avem imaginile!

Publicat: 15/03/2014 | 00:18

Razvan Burleanu, noul presedinte al Federatiei Romane de Fotbal, pregateste prima mutare de senzatie din mandatul lui. Este vorba, din cate se pare, despre Cristi Chivu, caruia vrea sa ii ofere o functie la FRF.

Joi seara, noul sef al Federatiei a fost fotografiat de paparazzii CANCAN.RO acasa la Cristi Chivu, fostul capitan al „tricolorilor” revenind in Romania pentru cateva zile.

Razvan Burleanu si Cristi Chivu - viitorul fotbalului romanesc
Razvan Burleanu si Cristi Chivu – viitorul fotbalului romanesc

Retras din cauza unei accidentari teribile suferite la piciorul drept, fundasul care inca se afla sub contract cu Internazionale Milano isi va rezilia intelegerea cu gruparea italiana in scurt timp.

Razvan Burleanu a ajuns acasa la Chivu in jurul orei 19:30
Razvan Burleanu a ajuns acasa la Chivu in jurul orei 19:30

Cu toate acestea, va ramane in lumea fotbalului. Ideea i-a apartinut noului sef al Federatiei Romane de Fotbal, Razvan Burleanu facandu-i o vizita lui Chivu, joi seara.

Burleanu si Chivu au discutat pret de o ora
Burleanu si Chivu au discutat pret de o ora

Seful FRF a ajuns in „Paradisul Verde” de la Corbeanca insotit de doi barbati – cel mai probabil, ambii oficiali la Federatie – si a intrat in vila lui Chivu, unde cei trei au discutat pret de aproape doua ore cu fostul capitan al „tricolorilor”.

Burleanu si cei doi oficiali au parasit cu zambetul pe buze resedinta lui Chivu
Burleanu si cei doi oficiali au parasit cu zambetul pe buze resedinta lui Chivu

Din cate se pare, Burleanu i-a propus fostului mare fotbalist o functie la Federatia Romana de Fotbal, anuntul oficial urmand sa fie facut, cel mai probabil, zilele urmatoare, dupa ce Cristi Chivu isi va anunta rezilierea contractului cu Internazionale si, totodata, retragerea din fotbal.

I l-a „furat” lui Gica Popescu!

Initial, Cristi Chivu ar fi trebuit sa fie la FRF, insa in echipa lui Gica Popescu, lucru anuntat de Victor Becali. „Chivu se va alatura echipei lui Gica Popescu, daca va castiga alegerile la FRF. Nu merge la niciun club„, a spus impresarul.
______

CITITI SI:

DAZVALUIRI bomba cu noul sef de la FRF! Ce a facut Razvan Burleanu pana la 2 noaptea, in prima lui zi pe scaunul lui Mircea Sandu!
______

Cum insa „Baciul” a intrat in inchisoare, fiind condamnat la 3 ani, 4 luni si 10 zile in „Dosarul Transferurilor”, acest lucru nu s-a mai putut intampla, fostul capitan al echipei nationale urmand sa faca parte din echipa noului presedinte al Federatiei, Razvan Burleanu.

B.P

Citește și...