Cum le convingea Dani Mocanu pe femei să se prostitueze: „Am crezut că e un om bun. Mi-a promis şi un inel!”

Publicat: 29/09/2017 | 08:53

Membrii reţelei din care ar face parte Dani Mocanu sunt acuzaţi că au trimis fete din România în Irlanda, pentru a-şi vinde trupul. În total, au fost aduse 13 persoane la audieri. La percheziţii au fost indisponibilizaţi 39.850 lei, 1.000 de euro, 15 telefoane mobile şi cinci autoturisme, utilizate de bănuiţi. Manelistul a fost eliberat, ieri, şi pus sub control judiciar.

Pe numele lui Dani Mocanu s-a deschis un dosar în care este acuzat de proxenetism. Manelistul a câştigat bani frumoşi de pe urma femeilor pe care a reuşit să le convingă să se prostitueze. Victimele susţin că Dani Mocanu le promitea sarea cu marea, ca mai apoi să le oblige să se prostitueze.

Femeile au fost şi ele audiate de procurori şi au mărturisit cum au fost convinse să devină prostituate.

Mi-a spus că a fost dragoste la prima vedere, că vrea să îmi arate lumea, că nu a mai iubit pe nimeni ca pe mine. Aveam multe turnee, am văzut Europa cu el. Eram fericită. Chiar părea un om bun. Îmi promisese şi un inel”, a spus una din victime.

O altă femeie a trecut printr-o experienţă similară cu Dani Mocanu: „După un concert în Anglia, în camera de hotel mi-a spus că viaţa lui este în pericol. Că este căutat de cămătari, că are datorii şi că sunt singura persoană care îl poate salva. Că trebuie să mă culc de câteva ori cu cămătarii până merge el în ţară să facă rost de bani. L-am iubit, l-am crezut şi am acceptat”.

Angie Voicu

 

Citește și...