Cum s-a schimbat viata lui Bruno si ce a facut cu banii de la “Romanii au talent”! “Cainii s-au accidentat si refuz sa mai….”

Publicat: 02/04/2014 | 11:57

A trecut aproape un an de cand Bruno Icobet si cei trei caini ai sai castigau marele premiu la "Romanii au Talent". Poate ca multi se asteptau ca barbatul sa devina o adevarata vedeta, dar lucrurile nu au stat asa. Noi am aflat exact cum arata viata lui!

Inainte a ajunge pe scena de la “Romanii au Talent” si de a impresiona o tara intreaga cu numarul sau de dresura canina, Bruno Icobet era un consultant IT din Targoviste, pasionat de animale. Desi a castigat marele premiu al concursului, acesta nu si-a schimbat viata prea mult si a ramas acelasi om deschis, cu care orice dialog este o adevarata placere.

Bruno si femela J se distreaza pe cinste la antrenamente foto: Pet Foto
Bruno si femela J se distreaza pe cinste la antrenamente foto: Pet Foto

S-a intors la serviciul sau si locuieste in acelasi apartament

La scurt timp dupa emisiunea de la PRO TV, s-a intors acasa si a revenit chiar si la serviciul sau. Spune ca nu si-a dorit nici sa isi cumpere o casa noua, nici sa-si castige independenta financiara, ci a vrut doar ca Blue, Ozzie si J, cei trei caini ai sai sa fie cunoscuti.

“Viata mea nu s-a schimbat prea mult. Nici nu mi-am pus problema sa imi iau o casa, asta nu ar schimba nimic. Locuiesc intr-un apartament si oricum, chiar daca as sta la casa, cainii nu ar avea cum sa fie tinuti afara, ei nu sunt caini de curte, asa ca ce rost are. Cat despre serviciu, fac ceea ce faceam si inainte de concurs. Am serviciul meu si imi vad de ale mele mai departe. Eu nu sunt nici vedeta, nici nimic. Ei sunt vedetele. Mi-am dorit doar ca acest sport sa fie cunoscut, nu sa ma vada lumea pe mine”, a marturisit acesta, pentru CANCAN.ro.

Bruno Icobet si Ozzie fac un adevarat spectacol impreuna foto: Pet Foto
Bruno Icobet si Ozzie fac un adevarat spectacol impreuna foto: Pet Foto

Nu a luat niciodata bani de pe urma spectacolelor sale

Desi numarul sau a fost extrem de apreciat pe scena de la “Romanii au Talent”, Bruno Icobet a tinut sa ne explice ca el nu este dresor de caini profesionist. Acesta este si motivul pentru care a refuzat numeroase oferte.

Bruno Icobet a castigat sezonul al doilea al emisiunii
Bruno Icobet a castigat sezonul al doilea al emisiunii “Romanii au Talent” cu cei trei caini ai sai

“Eu nu sunt profesionist, la mine e doar placere si iubire pentru animale, atat. Dupa concurs, au venit multi oameni la mine sa le dresez cainii, dar am refuzat. In plus, nici nu traiesc din asta pentru a fi numit dresor. Eu nu am luat niciodata niciun ban pentru reprezentatiile pe care le-am facut”, ne-a spus acesta.

J, Blue si Ozzie, cei trei castigatori de la
J, Blue si Ozzie, cei trei castigatori de la “Romanii au Talent”, de la stanga la dreapta foto: Pet Foto

CITESTE SI:

Primul interviu cu castigatorul emisiuniii “Romanii au talent”! Iti dau lacrimile instant daca il asculti!

“Cel mai adevarat moment de la Romanii au talent”. Mihai Petre a urcat pe scena si i-a mangaiat pe Blue, Ozzy si Jay

Scoate 2.000 de euro din buzunar la fiecare concurs canin

Si, daca ar fi sa judecam dupa cifre, eforturile lui Icobet pentru a promova acest sport sunt destul de mari. Pentru fiecare deplasare la concursurile de gen, care au loc in afara tarii, acesta scoate din buzunar circa 2.000 de euro. De fapt, cam in aceste experiente si “educatia” cainilor lui a investit si premiul castigat la “Romanii au talent”. Pentru ca orice castig merita investit, nu cheltuit sau risipit in van:

Blue este extrem de talentat la sarituri foto: Pet Foto
Blue este extrem de talentat la sarituri foto: Pet Foto

“Concursurile de specialitate se organizeaza numai in afara Romania si sunt destul de scumpe. O deplasare ma costa cam 2.000 de euro, cu tot cu discuri, recuzita, transport, tot ce trebuie. In vara aceasta urmeaza sa avem mai multe astfel de iesiri”, ne-a spus castigatorul de la “Romanii au Talent”.

Ozzie se distreaza de mama focului cu antrenorul lor foto: Pet Foto
Ozzie se distreaza de mama focului cu antrenorul lor foto: Pet Foto

Nu vrea sa-si mai duca patrupezii la televizor

In plus, de ceva vreme, acesta a inceput sa refuze si aparitiile TV, dar si cateva spectacole, din cauza faptului ca terenul pentru reprezentatii nu este cel potrivit pentru asa ceva. Cainii sai au avut parte de cateva incidente, asa ca a fost obligat sa ia astfel de masuri.

“Noi ne antrenam in fiecare zi in Parcul Mitropoliei si de ceva timp am ajuns sa refuz orice spectacol care nu are loc pe gazon, din cauza cainilor. In plus, nu mai mergem nici pe la televiziuni pentru ca nu ne-a fost bine. Un platou de televiziune nu este cadrul in care Blue, Ozzie si J sa se desfasoare. Sunt prea multe ‘capcane’ acolo pentru ei si prefer sa evit accidentele, cum s-a mai intamplat. Sunt cabluri, lumini prea multe, galagie, stres, nu e bine pentru ei”, ne-a dezvaluit Bruno Icobet.

Regreta ca nu are inca un urmas

Daca il intrebi ce-si mai doreste de la viata, Bruno Icobet raspunde parca din reflex: un antrenor pe care sa il lase in urma. Acesta spera ca intr-o buna zi sa poata gasi un om pe care sa il invete tot ce stie el si sa ii poata preda stafeta acestui sport atat de deosebit.

“Eu nu sunt profesionist, la mine e doar placere si iubire pentru animale, atat. Dupa concurs, au venit multi oameni la mine sa le dresez cainii, dar am refuzat. In plus, nici nu traiesc din asta pentru a fi numit dresor. Eu nu am luat niciodata niciun ban pentru reprezentatiile pe care le-am facut” Bruno Icobet

Aiana Dinu

Citește și...