Acasă » Showbiz » Showbiz intern » Cum sa te imbraci primavara asta in functie de zodie! Varsatorii trebuie sa ocoleasca negrul, iar racii…

Cum sa te imbraci primavara asta in functie de zodie! Varsatorii trebuie sa ocoleasca negrul, iar racii…

De: Cancan 24/03/2015 | 12:58
Cum sa te imbraci primavara asta in functie de zodie! Varsatorii trebuie sa ocoleasca negrul, iar racii…

Multitudinea de tendinte din sezonul de primavara-vara pot pune in dificultate reprezentantelesexului frumos. Noi venim in ajutorul fashionistelor si le sfatuim ce stil sa aleaga in functie de zodie si de trasaturile de caracter dictate de astre.

De la inceputul anilor 2000, moda n-a prea mai venit cu noutati, ci a reinventat stiluri iconice, gandite si concepute de marii designeri ai secolului trecut. Si sezonul cald al acestui an are in prim plan tendinte pe care le-am mai tot vazut pe podiumuri, in anii trecuti, asa ca femeile sunt fericite, intrucat au de unde allege. CANCAN.ro va prezinta un dictionary de stil diferit, in functie de zodii.

 

Tnedinte 2015

Zodia Berbec este o zodie masculina de foc, predominant activa, guvernata de planeta Marte, planeta care sporeste energia fizica, agresivitatea, curajul, indrazneala si vitalitatea, dar si imprudenta, gelozia, asprimea, brutalitatea, violenta, nervozitatea, spiritul razbunator. Pentru femeile acestei zodii cele mai potrivite tinute sunt cele sport, atat de populare in acest sezon, dar si cele cu influente military, care confera feminitate, dar si simt practic.

 

Tendinte 2015

Zodia Taur este o zodie feminina de pamant, predominant practica, guvernata de planeta Venus, planeta care sporeste talentele artistice, gustul pentru frumos, senzualitatea, sociabilitatea, bunul gust, atractia fizica, dar si gelozia, superficialitatea, nepasarea, imoralitatea uneori. Pentru femeia Taur, cel mai potrivit este stilul retro si feminin, cu rochii de lungime medie, ample in partea inferioara, haine in nuante puternice si cu diverse imprimeuri: dungi, buline, flori.

 

Tendinte 2015

Zodia Gemeni este o zodie masculina de aer, predominant intelectuala, mentala, guvernata de planeta Mercur, planeta care sporeste spiritul comunicativ, inteligenta, elocventa, talentul oratoric, diplomatia, ingeniozitatea, abilitatea, dar si siretenia, instabilitatea, superficialitatea, tendinta spre inselatorie. Pentru femeile din zodiac Gemeni cel mai potrivit este stilul clasic, cu influente masculine, iar pentru cele care sunt adeptele stilului rafinat, pot incerca deux-piece-uri si costume in nuante fondante, la care asorteaza camasi din voal sau matase.

 

tendinte 2015

Zodia Rac este o zodie feminina de apa, predominant emotionala, psihica, guvernata de Luna, planeta care sporeste romantismul, diplomatia, puterea de adaptare, sensibilitatea, memoria, imaginatia, aptitudinile artistice, precum si instabilitatea, oscilatia, inconstanta, capriciile, tendinta spre lene. Pentru reprezentantele acestei zodii, stilul romantic este cel care le vina manusa, cu rochii fluide, in nuante pastel, de orice lungime, scurte, medii sau care sa mature pamantul. De asemenea, hainele confectionate din materiale pretioase, precum dantela sau matasea, atat de prezente pe podiumuri.

tendinte 2015

Zodia Leu este o zodie masculina de foc, predominant fizica, activa, guvernata de Soare, planeta care sporeste autoritatea, vointa, hotararea, vitalitatea, afectivitatea, sansa si norocul in viata, entuziasmul si generozitatea, dar si orgoliul, vanitatea, mandria, furia, egoismul, extravaganta. Pentru nativele acestei zodii, stilul anilor 70, atat de popular si de versatil, este perfect. Nuante puternice, invazie de imprimeuri si de accesorii, rochii fluide, blugi evazati cu aplicatii, saboti si genti cu franjuri, toate acestea defines femeia activa si pasionala.

 

tendinte 2015

Zodia Fecioara este o zodie feminina de pamant, predominant practica, materiala, guvernata de planeta Mercur, planeta care sporeste spiritul comunicativ, inteligenta, elocventa, talentul oratoric, diplomatia, ingeniozitatea, abilitatea, dar si siretenia, instabilitatea, superficialitatea, tendinta spre inselatorie. Stilul minimalist le vine manusa reprezentantelor acestei zodii, avand un spirit practice. Hainele in nuante pastel sau pamantii, cu taieturi drepte si accesorizate, de multe ori, cu incaltari comode sau cu tocuri de inaltime medie, le sutn cele mai potrivite.

 

tendinte 2015

Zodia Balanta este o zodie masculina de aer, predominant intelectuala, mentala, guvernata de planeta Venus, planeta care sporeste talentele artistice, gustul pentru frumos, senzualitatea, sociabilitatea, bunul gust, atractia fizica, dar si gelozia, superficialitatea, nepasarea, imoralitatea uneori. Mereu aflate la extreme, pentru femeile balanta sunt potrivite doua stiluri, in acest sezon: sport, atat in cee ace priveste hainele, cat si accesoriile, dar si extrem de sofisticat, pentru evenimente speciale: paiete, materiale neconventionale, bijuterii statement.

 

tendinte 2015

Zodia Scorpion este o zodie feminina de apa, predominant emotionala, psihica, guvernata de planeta Marte, planeta care sporeste energia fizica, agresivitatea, curajul, indrazneala si vitalitate, dar si imprudenta, gelozia, asprimea, brutalitatea, violenta, nervozitatea, spiritul razbunator. Mereu hotarate si sigure pee le, femeile Scorpion ar trebui sa opteze pentru stilul anilor 60, dar cu influente rock si punk: taieturi drepte, fuste si rochii in forma de A, dar din materiale neconventionale: tesaturi lucioase, piele, tinte si butoni.

 

tendinte 2015

Zodia Sagetator este o zodie masculina de foc, predominant activa, guvernata de planeta Jupiter, planeta care sporeste generozitatea, spiritualitatea, firea filosofica si religioasa, altruismul, demnitatea si corectitudinea, moralitatea, bunul simt, echitatea, intelepciunea, respectul pentru lege si autoritatea. Zodia Sagetator este simbolul hibernarii naturii, al evolutiei intelectuale si spirituale a omului, simbolul libertatii depline. Sigure pee le, dar feminine, femeile Sagetator pot opta pentru stilul retro al anilor 50, destul de curat, cu rochii feminine pana la genunchi, sub genunchi sau de lungime 7/8, pe care sa le accesorizeze fie cu incaltari ultra-feminine, fie cu pantofi sport, aceasta fiind noutatea sezonului de primavara-vara 2015.

 

tendinte 2015

Zodia Capricorn este o zodie feminina de pamant, predominant practica, materiala, guvernata de planeta Saturn, planeta care sporeste spiritul practic, dorinta de securitate pe toate planurile, diplomatia, seriozitatea, tenacitatea si perseverenta, dar si pesimismul, incapatanarea. Mereu practice si ocupate, reprezentantele zodiei Capricorn pot incerca in acest sezon denimul, care a revenit in forta sub toate formele si culorile: de la pantaloni slim la cei evazati, la camasi, rochii, fuste si bluze. Accesoriile cele mai potrivite sunt cele sport sau cele specifice anilor 70.

 

tendinte 2015

Zodia Varsator este o zodie masculina de aer, predominant intelectuala, mentala, guvernata de planeta Uranus, planeta care sporeste inventivitatea, dorinta de schimbare si noutate, spiritul amical, originalitatea, imaginatia creatoare, spiritul stiintific, nonconformismul, modernitatea, libertatea, dar si idealismul, utopia, anarhismul, spiritul de revolta, dezordinea, egoismul. Mereu visatoare si romanrtica, femeia Varsator trebuie sa aleaga dantela, in acest sezon, in special in nuante pastel, si sa se fereasca de negru sau de nuante inchise. In functie de accesorizare, rochiile din dantela sunt potrivite acum atat pentru tinutele de zi, cat si pentru cele de seara.

 

tendinte 2015

Zodia Pesti este o zodie feminina de apa, predominant emotionala, psihica, guvernata de planeta Neptun, planeta care sporeste imaginatia, intuitia, simtul premonitiei, sensibilitatea, receptivitatea, dar si naivitatea, influentabilitatea, nehotararea, obsesiile, lipsa de simt practic, maniile, depresiile, idealismul. Femeile din zodia Pesti ar trebui ca, in acest sezon, sa incerce sa experiementeze cat mai mult sis a aleaga stilul retro, dar cu influente futuriste, cu haine confectionate din matriale neconventionale: piele, piele lacuita, neoprene, toate in nuante aprinse, chiar si auriu si argintiu.


Dana Enache

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Care sunt cele mai otrăvitoare PLANTE din România. Unele persoane le-au ținut acasă, în vaze, fără să știe cât de periculoase sunt
Care sunt cele mai otrăvitoare PLANTE din România. Unele persoane le-au ținut acasă, în vaze,...
FOTO. Ioana Marcu, soția lui Ciprian Marica, apariție îndrăzneață cu bustul generos la vedere!
FOTO. Ioana Marcu, soția lui Ciprian Marica, apariție îndrăzneață cu bustul generos la vedere!
Filmați goi la DUȘ! Cum au apărut pe net FOTBALISTUL celebru și soția lui CÂNTĂREAȚĂ
Filmați goi la DUȘ! Cum au apărut pe net FOTBALISTUL celebru și soția lui CÂNTĂREAȚĂ
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Horoscop săptămâna 26 aprilie - 2 mai. Vești grozave pentru 4 zodii. Au noroc pe toate planurile
Horoscop săptămâna 26 aprilie - 2 mai. Vești grozave pentru 4 zodii. Au noroc pe...
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort în accidentul din Deveselu
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort...
O femeie era milionară de cel puțin o lună, dar nu și-a dat seama. Descoperirea care i-a schimbat viața
O femeie era milionară de cel puțin o lună, dar nu și-a dat seama. Descoperirea...
Doi angajați de la o bancă din București au văzut că un client avea o sumă mare în cont și i-au furat 140.000 €
Doi angajați de la o bancă din București au văzut că un client avea o...
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
EXCLUSIV: 50 de lei o porție de hamsie la malul mării! Ce prețuri au restaurantele din Portul Tomis
EXCLUSIV: 50 de lei o porție de hamsie la malul mării! Ce prețuri au restaurantele...
Lovitură CRUNTĂ pentru Ion Iliescu! Breaking news
Lovitură CRUNTĂ pentru Ion Iliescu! Breaking news
Leo de la Roșiori a făcut mărturisiri emoționante despre momentele de marginalizare pe care le-a trăit „Au fost restaurante care nu m-au primit. A căzut cerul pe mine.”
Leo de la Roșiori a făcut mărturisiri emoționante despre momentele de marginalizare pe care le-a...
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a luat-o pe Ana-Maria, tânăra gravidă în 6 luni, la ocazie?: „Doamne ferește! Cine știe câte victime sunt”
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a...
Craterul din Slănic se măreşte, iar crăpăturile au ajuns la blocurile şi la casele din jur.
Craterul din Slănic se măreşte, iar crăpăturile au ajuns la blocurile şi la casele din...
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce câine ai!
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce...
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
Un veteran NASA a descoperit o nouă FORȚĂ a naturii, neștiută până acum
Un veteran NASA a descoperit o nouă FORȚĂ a naturii, neștiută până acum
Jador, adevărul despre relația cu Andreea Bălan, după ce artista l-a blocat și nu-și mai vorbesc:
Jador, adevărul despre relația cu Andreea Bălan, după ce artista l-a blocat și nu-și mai...
Patru zodii care vor avea protecție de la Dumnezeu în luna mai 2024. Răul nu le poate atinge
Patru zodii care vor avea protecție de la Dumnezeu în luna mai 2024. Răul nu...
Secretul autorităților din toate buletinele românilor. Ce înseamnă, de fapt, ultima cifră din CNP
Secretul autorităților din toate buletinele românilor. Ce înseamnă, de fapt, ultima cifră din CNP
Regulă pentru absolut toți șoferii din România. Se pedepsește cu închisoarea de la 2 la 7 ani
Regulă pentru absolut toți șoferii din România. Se pedepsește cu închisoarea de la 2 la...
Câți bani cere Theo Rose ca să cânte la un eveniment pentru 60 de minute. Și-a mărit tariful pentru 2024
Câți bani cere Theo Rose ca să cânte la un eveniment pentru 60 de minute....
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Ministrul agriculturii din Ucraina a fost arestat
Ministrul agriculturii din Ucraina a fost arestat
Traian Băsescu a răbufnit: Nu are ce căuta în funcția de președinte al României
Traian Băsescu a răbufnit: Nu are ce căuta în funcția de președinte al României
Băsescu îl spulberă iar pe Geoană. Întrebarea la care trebuie să răspundă
Băsescu îl spulberă iar pe Geoană. Întrebarea la care trebuie să răspundă
„Armata OBLIGATORIE” în România!? Anunțul care bulversează milioane de români
„Armata OBLIGATORIE” în România!? Anunțul care bulversează milioane de români
Cum îşi răsfaţă Arpad Paszkany iubita cu 24 de ani mai tânără! Antonela, apariţie răvăşitoare în costum de baie
Cum îşi răsfaţă Arpad Paszkany iubita cu 24 de ani mai tânără! Antonela, apariţie răvăşitoare...
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate buzunarele
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate...
Ce au de împărțit la partaj Oana Radu și Cătălin Dobrescu:
Ce au de împărțit la partaj Oana Radu și Cătălin Dobrescu: "El mă amenință că...
Gabriela Cristea a ajuns la capătul puterilor. Ce o nemulțumește pe vedetă: „Sunt nervoasă și tristă și nefericită”
Gabriela Cristea a ajuns la capătul puterilor. Ce o nemulțumește pe vedetă: „Sunt nervoasă și...
Horoscopul hindus. Ce spune, de fapt, ziua de naștere despre tine și capcanele de care să te ferești
Horoscopul hindus. Ce spune, de fapt, ziua de naștere despre tine și capcanele de care...
Fabrica uriașă din România care a fost cumpărată de străini. Făcea un produs adorat de oameni
Fabrica uriașă din România care a fost cumpărată de străini. Făcea un produs adorat de...