Cum se simte Adelina Pestrițu, la câteva zile după ce a fost testată pozitiv cu COVID-19. Vedeta nu a mai postat nimic pe internet

Publicat: 07/09/2020 | 08:41
Cum se simte Adelina Pestrițu, la câteva zile după ce a fost testată pozitiv cu COVID-19. Vedeta nu a mai postat nimic pe internet

Adelina Pestrițu a fost testată pozitiv pentru COVID-19 zilele trecute. Îndrăgita vedetă a mărturisit totul cu ochii în lacrimi ]n fața fanilor, pe Instagram. Acum, la trei zile de când s-a destăinuit și le-a spus oamenilor că-i va ține la curent cu tot ce se întâmplă, fosta prezentatoare este de negăsit pe rețelele de socializare.

Adelina Pestrițu, una dintre cele mai active vedete din România pe rețelele de socializare, a dispărut fără urmă de pe internet. După ce zilele trecute i-a ținut la curent pe fani cu tot felul de detalii despre situația în care se află din pricina noului coronavirus, la puțin timp după ce a fost internată la Spitalul Militar, bruneta nu a mai postat absolut nimic în online.

Adelina Pestrițu a mărturisit în urmă cu câteva zile că a primit rezultatul pozitiv la testul pentru noul coronavirus. Cu ochii în lacrimi, bruneta s-a filmat și le-a povestit fanilor cum a ajuns aici.

„Dragii mei, nu aș fi vrut să fac acest story, dar vreau să știți de la mine. Așa cum le știți pe cele bune, vreau să le știți și pe cele rele. Vreau să știți prin ce trec în momentul de față. Din păcate, zilele trecute am intrat în contact cu un bolnav de COVID, iar după ce au apărut primele simptome, am rămas fără gust și fără miros.”, a mărturisit Adelina Pestrițu.

Virgil, soțul Adelinei, a ieșit negativ la testul COVID-19

Adelina a mărturisit, de asemenea, că toată familia ei se va supune regulilor impuse de lege, în ceea ce privește noul coronavirus.

 „Am venit, mi-am făcut un test, testul a ieșit pozitiv, iar acum mă aflu în parcarea spitalului, aștept să fiu preluată și internată. Desigur, toți cei din familia mea vor fi și ei testați, respectiv Zeny, bunicii, soțul a ieșit negativ, dar vă țin la curent.”, a mai spus aceasta.

Cum și-a dat seama că suferă de COVID-19

Adelina Pestrițu a povestit exact cum și-a dat seama că este infectată cu noul coronavirus.

„N-am știut că persoana respectivă este infectată cu COVID, eu mi-am făcut testul după ce am rămas fără gust și fără miros. Mâncam o ciocolată și efectiv nu mai aveam niciun gust. Nu înțelegeam de ce simt ca și cum aș mânca hârtie. Și am venit, mi-am făcut testul, am aflat că este pozitiv. Deocamdată, starea mea de sănătate este bună, în afară de faptul că nu mai am gust și nu mai am miros.”, a spus bruneta.

Mai mult, fosta prezentatoare de la Kanal D a ținut să dea câteva sfaturi tuturor românilor, să se protejeze și să poarte masca de protecție pentru a nu ajunge în aceeași situație.

”O să vă țin la curent, pe măsură ce voi putea să comunic ceea ce se întâmplă, din păcate. Asta e, nu putem să prevedem aceste episoade din viața noastră. Protejați-vă, purtați mască și aveți mare grijă de voi. Sănătate multă!”, a spus Adelina.

Adelina Pestrițu, izolată la domiciliu?

În primele ore de la testare, Adelina s-a ținut de cuvânt și și-a informat fanii cât mai detaliat cu putință despre starea ei de sănătate. Înainte să „dispară” din online, vedeta a mărturisit că se simte foarte bine, că are o formă ușoară de coronavirus și că urmează să fie izolată la domiciliu, într-un apartament, singură.

‘M-am lăsat pe mâna medicilor. M-au internat imediat și am trecut printr-o evaluare. Mi s-a făcut o radiografie pulmonară, EKG, analize. Oamenii de aici sunt foarte amabili. Îi admir foarte mult. Simptomele rămân doar acestea: lipsă gust, miros, stare de oboseală și puțin amețită. În foarte scurt timp o să merg să stau izolată într-un loc sigur în care voi fi monitorizată de DSP. Nu o să merg să stau cu familia. Mă simt bine și vreau să vă spun să aveți grijă.‘, a mai spus Adelina.