Cumnatul lui Pepe, Bombo, petrece noptile in stil hip-hop! Intreceri cu limuzinele si face gesturi pedepsite de lege.

Publicat: 24/11/2013 | 00:10

Fratele Ralucai Pastrama, Bombo, isi petrece noptile ca “mafiotii” pe strazile Capitalei. Masini de lux turate la maxim, bautura si gesturi desprinse din versurile melodiilor hip-hop.

Bombo

Ora doua noaptea, pe bulevardele Bucurestiului trei masini de lux fac spectacol intrecandu-se in cai putere. Una dintre ele, al carui pret se invarte in jurul sumei de 70.000 de euro, apartine sotiei lui Pepe, Raluca. La volan nu se afla doamna Pascu, ci fratele acesteia, Bombo, cunoscut ca un impatimit al autoturismelor care scot fum din roti.

Bombo

Bombo

Bombo

Cele trei masini trag pe dreapta la un “non-stop” . Pasagerul lui Bombo alimenteaza cu doua sticle de suc si una de vodka. Cu plinul facut, continua cursele pe strazile Bucurestiului pana in parcarea unui Mall din zona Vitan.

Bombo

Zabovesc “la adapost” mai multe zeci de minute unde discuta “ca-ntre baieti”. Mai o tigara, mai o saliva scapata printre dinti direct pe jos, acolo unde au ajuns si chistoacele. Pe peretii parcarii scrie cu litere pe care le-ar vedea orice miop, “fumatul interzis!”.

Bombo

Bombo

Atmosfera relaxanta devine tensionata, dupa mai mult timp, pentru vezica lui Bombo. Cum mall-ul avea portile inchise, doar nu era sa se scape pe el. S-a furisat dupa un stalp, insotit de unul dintre prieteni, si au reusit sa-si elibereze in tandem bauturile consumate.

M.N.
 

Citește și...