Cunoscuta vedetă TV, primele declarații despre iubitul executat în Mexic: ”M-a invitat acolo și m-am răzgândit acum 2 săptămâni…”

Publicat: 14/06/2018 | 23:25

Constantin Sorin Marcu, românul ucis cu două gloanțe în cap, într-o răfuială mafiotă, în Cancun (Mexic), își chemase fosta iubită la el, pe celebra Simona Trașcă, chiar înainte de a fi omorât. Blonda este acum în stare de șoc și le-a povestit apropiaților că s-a răzgândit în ultimul moment să meargă în Mexic, de parcă ar fi presimțit nenorocirea.  (Console si accesorii gaming)

Sorin Constantin Marcu, de 44 de ani, din Craiova, a fost ucis pe o stradă din Cancun, în urma unei răfuieli între clanuri. Bărbatul se afla în maşină alături de un alt român, care a scăpat cu viaţă după ce a fugit de la faţa locului. Sorin este nimeni altul decât fostul iubit al Simonei Trașcă și, chiar dacă cei doi se despărțiseră, rămăseseră în relații bune. Așa se face că, înainte de a fi ucis, craioveanul o sunase pe blondă  și o invitase să vină la el pentru a petrece o vacanță împreună.

Ultima oară i-a zis că se duce la el, dar s-a răzgândit. Bine că nu s-a dus, că cine știe ce se întâmpla … ”, a declarat un apropiat al Simonei pentru CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA.

Contactată de reporterii CANCAN.RO, Simona Trașcă nu a vrut să intre în detalii despre trecutul relației ei cu Sorin. ”Știam că e în Mexic, m-a invitat acolo și m-am răzgândit acum două săptămâni”, a rezumat blonda.

CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, a aflat, însă, că relația dintre Sorin și Simona a fost una serioasă, iar bărbatul era foarte îndrăgostit de ea și încerca s-o impresioneze ori de câte ori avea ocazia. (Cele mai bune oferte laptopuri)

”A dat dedicații la Salam de mii de euro pentru ea… Au stat aproape un an de zile împreună. Au mai vorbit în ultima perioadă, o căuta mereu pe Simona”, a declarat  sursa citată.

La scurt timp după ce Sorin a fost împușcat mortal, Simona a fost contactată de prietenii lui din Mexic, care i-au spus de tragedie, știind că cei doi au rămas foarte buni prieteni. (CITEȘTE ȘI: CANCAN.RO ”DESECRETIZEAZĂ” DOSARUL UNUIA DINTRE CEI MAI RESPECTAŢI ”MAFIOŢI” AI ROMÂNIEI!)

A fugit în Mexic după ce a înjunghiat un bărbat la piscină

Sorin Constantin Marcu fugise din Craiova, după ce a fost acuzat de tentativă de omor. Dragoș Țăndărescu este numele celui pe care l-a înjunghiat în gât, pe 11 august 2014, când se afla la o piscină situată în apropierea Craiovei. (VEZI ȘI: RĂFUIALĂ MAFIOTĂ ÎN BURICUL CAPITALEI!)

Victima a declarat că nu-l cunoștea pe agresor – identificat ca fiind Constantin Sorin Marcu.

„După ce am parcat mașina, m-a acostat și mi-a spus să plec de acolo. L-am ignorat și după aproximativ 10 minute, când mă îndreptam spre șezlonguri, a venit și m-a înjunghiat. Nu îl cunosc și nu am avut niciodată tangență cu el“, a povestit atunci Dragoș Țăndărescu. Constantin Sorin Marcu s-a făcut nevăzut imediat după comiterea faptei.

Familia lui Sorin crede că el a fost ucis tot de un român

Tatăl craioveanului ucis în Mexic susține că totul a fost pus la cale de fostul șef al românului, pentru care Sorin ar fi lucrat ca bodyguard. Cei doi nu se mai înțelegeau în ultima perioadă și de aici ar fi pornit totul. În urmă cu două săptămâni, Sorin ar fi fost înjunghiat și ar fi ajuns la spital.

“Fiul meu venea de la cumpărături împreună cu un prieten al lui cu care locuia şi îl ajuta acolo în casă. Veneau de la cumpărături şi au trecut pe lângă o stradă unde există un restaurant al unui român, să îşi cumpere clătite. La acest român, fiul meu a lucrat ca bodyguard, iar în ultimul timp relaţiile s-au răcit şi nu se mai suportau şi acesta i-a promis: «Marcule, o să te omor»”, a declarat Constantin Marcu, tatăl românului ucis, pentru CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA.

Acesta a mai spus că trei oameni ar fi tras asupra fiului său, nu unul singur, așa cum au susținut ziarele din Mexic. ”Nu acel mercenar, acel mercenar a fost plătit pentru a spune acest lucru. A fost executat. A fost executat în stil mafiot. Exact în stil mafiot ”, a precizat tatăl craioveanului.

“A fost omorât în stil mafiot. Probabil că a dus şi o viaţă de mafiot de s-a ajuns aici”, a adăugat, la rândul lui, unul dintre vecinii craioveanului ucis. (CITEȘTE AICI: ROMÂNUL UCIS ÎN STIL MAFIOT ÎN ITALIA LUCRA 15 ORE PE ZI)

Rudele bărbatului executat în plină stradă în Cancun vor să se facă dreptate în acest caz, iar cei care au plătit pentru moartea lui Sorin să fie găsiți și condamnați.

Sorin Constantin Marcu era dat în urmărire națională și internațională după ce, în 2014, a fugit din țară. El fusese condamnat la opt ani și patru luni de închisoare pentru tentativă de omor.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...