CANCAN.ro ”desecretizează” dosarul unuia dintre cei mai respectaţi ”mafioţi” ai României! El era ”Împăratul” litoralului în anii ’90! Ploi de bani la lăutari cum nu vezi nici la şeici, primul Porsche + tovărăşia cu Beinur, Hagi şi Gheară şi…

Publicat: 14/05/2017 | 00:00

CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, vă prezintă astăzi imagini senzaţionale, în mega-premieră în presa de la noi, cu un personaj mai puţin cunoscut acum, dar care făcea senzaţie în anii '90. Cristi Bocea (atenţie: Bocea, nu Borcea!) era "Împăratul" litoralului de la noi imediat după Revoluţie. (Toate noutăţile pe PARFUMERIA.RO, oficial site-ul nr. 1 de shopping al vedetelor)

Prieten cu Nicu Gheară şi cu finul său, Nuredin Beinur, dar şi cu „Regele” fotbalului românesc Gică Hagi, Cristi Bocea era un adevărat „mafiot” în anii ’90, atunci când impresiona pe toată lumea cu superbul lui Porsche roşu. Într-o vreme în care majoritatea maşinilor de pe şosele erau Dacii, Bocea cobora din bolidul de lux şi atrăgea toate privirile cu ochelarii săi fumurii, asemenea mafioţilor de peste hotare, şi, mai ales, cu lanţul său de aur de la gât, pe care stătea scris cu litere mari: „BOCEA”! Pe timpuri se spunea că lanţul cântărea 1 kilogram (VEZI AICI ULTIMA FIŢĂ, ROABELE CU ŞAMPANII ARMAND DE BRIGNAC).

Cristi Bocea, zis „Coco”, a fost un adevărat „şef al şmecherilor”. La petrecerile şi nunţile la care mergea, nu putea să nu iasă în evidenţă dintre invitaţi. Imaginile pe care CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, vi le prezintă în mega-exclusivitate îl arată pe Cristi Bocea făcând ceva ce nu s-a mai văzut! Cu o atitudine lejeră, flegmatică, Bocea se ridica brusc de la masă şi începea să arunce cu banii în lăutari aşa cum nu vezi nici la şeici! Printre „aroganţele” sale din anii ’90 se mai numărau şalupele pe care le deţinea, apariţia cu manechine ale vremii şi chiar trasul cu arma în casă!

În privinţa ploilor de bani interminabile pe care Coco le făcea cu lăutarii, acesta a fost un pionier, fiind printre primii bogătaşi de la noi care aruncau cu munţi de bani în cei care interpretau, la comandă, melodiile sale preferate. Acum este la modă printre iubitorii de manele, dar atunci, după cum arată şi imaginile, Coco era singurul ce făcea asta la petrecerile şi nunţile unde mergea (VEZI AICI CINE E MILIONARUL CARE A CHELTUIT PESTE 100.000 DE EURO LA NUBA).

Doar lanţul gros de la gât inscripţionat cu numele său mai aminteşte de Cristi Bocea
Doar lanţul gros de la gât inscripţionat cu numele său mai aminteşte de Cristi Bocea „mafiotul” de odinioară

Originar din Constanţa, Coco stăpânea, practic, litoralul! El este cel care l-a crescut pe Ianis Zicu, luându-l lângă el pe talentatul jucător din Constanţa, care avea să ajungă, mai apoi, la Dinamo şi Inter. Zicu se vede că nu şi-a uitat „tăticul” din tinereţe, oferindu-i acestuia tricouri cu echipele la care a jucat.

Dacă în anii ’90 Cristi Bocea era unul dintre cei mai respectaţi „mafioţi” ai României, anii au trecut, iar acum „Coco” este… un bunicuţ simpatic! „Şmecherul” de odinioară îşi trăieşte bătrâneţea în linişte, relaxat, mergând la fel ca toţi pensionarii în staţiuni de tratament, precum cea de la Techirghiol, unde s-a şi pozat.

A mai păstrat din alura de „mafiot” doar lanţul lui inconfundabil, inscripţionat cu numele său. Lanţul este o mărturie a vremurilor frumoase de acum 20 de ani, atunci când Bocea era „şeful şmecherilor”.

Citește și...