Cunoscuţii actori de telenovelă se comportă ca şi cum ar fi căsătoriţi. DOINIŢA OANCEA şi AUGUSTIN VIZIRU s-au certat în stradă!

Publicat: 31/05/2016 | 23:00

Au anunţat că se căsătoresc, dar acest pas pare să fie o formalitate. Asta pentru că Augustin Viziru şi aleasa inimii sale, Doiniţa Oancea, par să fie deja căsătoriţi, chiar dacă nu au încă ”acte”. Cel puţin se comporta exact ca un cuplu căsătorit, adică cu dragoste şi certuri!

Augustin a profitat de vremea superbă din acest început de săptămână şi a ieşit cu iubita lui la plimbare în parc, iar Cancan.ro le-a făcut primele fotografii din acest an, într-o asemenea ipostază. Asta desigur, pentru că aceasta pare să fie prima zi de vară adevărată, după infinitele metehne din ultimele săptămâni ale vremii capricioase. Revenind însă la simpaticul cuplu, Doiniţa şi Augustin, aceştia s-au bucurat ca doi copii de natura minunată şi de razele plăcute ale soarelui. Cei doi au adoptat o tinută lejeră, dar nu ne putem noi pronunţa asupra accesoriilor la modă, pentru că îi lăsăm pe specialiştii de la verdict.ro să le comenteze!

Augustin s-a străduit să-i readucă Doiniţei zâmbetul pe buze
Augustin s-a străduit să-i readucă Doiniţei zâmbetul pe buze

În timpul incursiunii în aer liber, Doiniţa părea uşor îmbufnată, stare pe care a făcut-o de altfel publică, postând o fotografie pe contul ei de pe reţeaua de socializare, ”devorându-l” la propriu, pe Augustin. Au urmat discuţiile în contradictoriu, reproşurile, chiar în timp ce se plimbau relaxaţi pe aleile parcului. Aşa că actorul a făcut tot ce i-a stat în putinţă să o facă să se simtă mai bine, a luat-o drăgăstos după gât, a făcut chiar şi câteva glume….

Cuplul se comportă ca şi cum ar fi acumulat câţiva ani de mariaj
Cuplul se comportă ca şi cum ar fi acumulat câţiva ani de mariaj

La un moment dat, atunci când Doiniţa era absorbită de ecranul telefonului mobil şi se încurcase, cel mai probabil, în setări, iubitul ei a ajutat-o să o scoată la capăt, indicându-i ce opţiuni din meniu trebuie să activeze. A mai trecut puţin timp, iar Doiniţa nu s-a lăsat însă uşor, şi a început din nou să-şi manifeste…nemulţumirea, aşa că Augustin şi-a pus uşor degetul pe buze, făcându-i dicret semn să tacă… (Gabriel Niculescu)

Citește și...