CUPLU BOMBA in showbiz! Un barbat celebru din Romania s-a cuplat cu ALT BARBAT! Prima poza cu ei impreuna!

Publicat: 02/01/2015 | 13:08
CUPLU BOMBA in showbiz! Un barbat celebru din Romania s-a cuplat cu ALT BARBAT! Prima poza cu ei impreuna!

Dragostea nu tine cont de varsta, de statut social, de rasa sau de sex. In ceea ce priveste ultima parte, dovada cea mai clara este Razvan Ciobanu, care tocmai ce si-a gasit sufletul pereche.

Razvan este unul dintre putinii homosexuali declarati din showbiz-ul autohton. Creatorul de moda nu s-a sfiit sa isi recunoasca orientarile sexuale, acest lucru aducandu-i pe de o parte cuvinte de lauda, pe de alta parte critici vehemente.

Cu toate acestea, nu i-a pasat catusi de putin ce zice gura lumii si si-a vazut nestingherit de viata. Viata care a devenit mult mai frumoasa odata cu noul an.

Razvan Ciobanu, alaturi de noul lui iubit
Razvan Ciobanu, alaturi de noul lui iubit

Faimosul designer vestimentar a postat pe contul sau de Facebook o fotografie in care apare alaturi de noul lui iubit, poza insotita de urmatorul mesaj: „Sunt in cel mai bun loc posibil„. Totodata, din motive lesne de inteles, Razvan a hotarat sa protejeze identitatea noului iubit, lucrul apreciat de fanii lui.

S-a drogat cu cocaina!

Sincer din fire, Razvan Ciobanu este genul de barbat care isi recunoaste greselile trecutului. Una dintre ele este consumul de cocaina, despre care creatorul de moda a vorbit in urma cu ceva vreme. „Drogurile sunt un termen foarte larg. Singurul drog pe care l-am incercat a fost cocaina. Daca nu as fi cheltuit bani pe cocaina, as fi avut probabil inca 100 de perechi de pantofi pe langa cei 200 pe care ii am deja. Nu as sterge cu buretele acea perioada, nu as sterge nimic, pentru ca lucrurile astea m-au ajutat saƒfiu cine sunt acum„, spunea Ciobanu la vremea respectiva.

B.P