Dacă lua examenul, era o problemă! Aşa… Fulgy al Clejanilor a primit cadou un Mercedes de 100.000 €… la 24 de ore după ce a picat BAC-ul!

Publicat: 07/07/2017 | 00:00

Fulgy al Clejanilor pare un veritabil "domn Goe" modern, fiindcă, deşi a picat Bac-ul, a fost răsplătit de părinţi cu un... Mercedes în valoare de 100.000 de euro, după doar 24 de ore! Fulgy, fiul Vioricăi şi al lui Ioniţă de la Clejani, a susţinut anul acesta examenul de Bacalaureat, însă notele finale nu au fost deloc unele impresionante. Nu acelaşi lucru se poate spune despre automobilul de lux pe care l-a primit în dar, aşa cum se poate observa în imaginile CANCAN.ro, site-ul nr. 1 din România! (Citeşte şi: FULGY a picat examenul de Bacalaureat! Ce note a luat fiul Clejanilor)

Însoţit de tatăl lui, Fulgy a stat minute bune să studieze superbul Mercedes, trăgând la un moment dat dintr-o ţigară, pentru a face timpul să treacă mai repede. S-a tot uitat, a tot studiat, ba exteriorul, ba interiorul, însă nu i-a găsit vreun cusur automobilului în valoare de 100.000 de euro! Deşi a picat un examen atât de important, pe chipul lui Fulgy al Clejanilor nu se citea nici urmă de stres sau îngrijorare. (VEZI PE CANCAN.ro, site-ul nr. 1 din România: VIORICA de la CLEJANI nu mai are bafta de altădată! Chiar blondina a dat tot din casă: „Nu prea mai sunt bănuţi…”)

Fulgy a aşteptat complet relaxat ca tatăl lui să dea nişte telefoane şi să bată palma pentru achiziţionarea superbului Mercedes
Fulgy a aşteptat complet relaxat ca tatăl lui să dea nişte telefoane şi să bată palma pentru achiziţionarea superbului Mercedes

În cele din urmă, după ce Ioniţă a dat un telefon, cei doi s-au decis că lui Fulgy i-ar sta foarte bine la volanul maşinii de lux, aşa că au bătut palma şi proaspătul picat de la BAC a şi pornit spre casă cu ea. Dacă pe fiica lui ascunsă, Ramona, o reneagă şi în prezent, Ioniţă de la Clejani nu se dă înapoi de la nicio cheltuială atunci când vine vorba de cei doi copii pe care îi are cu Viorica: Fulgy şi Margherita. (NU RATA, AICI: Imagini în premieră! A dispărut o perioadă, dar acum… Fiica secretă a lui Ioniţă s-a întors la familia din Clejani!)

După ce a studiat cu o foarte mare atenţie Mercedesul în valoare de 100.000 de euro, Fulgy a plecat la volanul superbului automobil.
După ce a studiat cu o foarte mare atenţie Mercedesul în valoare de 100.000 de euro, Fulgy a plecat la volanul superbului automobil.

Mai mândru ca niciodată, Fulgy a pus imediat o serie de fotografii şi pe conturile lui de pe reţelele de socializare, lăudându-se că a primit un cadou la care mulţi doar visează! Mesajele de apreciere au apărut instantaneu, inclusiv din partea Vioricăi de la Clejani, bucuroasă de realizările fiului ei, chit că examenul de BAC s-a finalizat cu rezultate ruşinoase!Să te bucuri de masinuţa ta… puiul mamii…, i-a scris Viorica prinţişorului ei. (Citeşte şi: Răsturnare de situaţie! Fiul Clejanilor s-a căsătorit cu iubita care îl acuza că o şantajează. Avem dovada!)

Citește și...