Dan Badea a izbucnit în plâns la iUmor: ”M-a luat prin surprindere”

Publicat: 23/03/2019 | 23:00

Dan Badea a izbucnit în plâns la „iUmor”, după ce a fost impresionat de un concurent. Prezentatorul nu s-a așteptat să aibă asemenea trăiri.

Florin Siriac a făcut senzație cu „un fel de stand-up” și cu un număr de freestyle pe scena „iUmor”, după ce a spus că nu s-a pregătit pentru momentul lui.

„Am venit la iUmor pentru a-mi povesti anumite întâmplări din viața mea. Nu am mai fost niciodată pe scenă și nu m-am pregătit. Chiar nu trebuie să mă pregătesc”, a recunoscut concurentul.
Jurații, dar și Dan Badea și Șerban Copoț au fost extrem de uimiți de răsturnarea de situație la care au luat parte.
„Nu a existat niciodată, în toată istoria iUmor, din punctul meu de vedere, o asemenea răsturnare de situație, la diferență de câteva secunde sau de un minut. A intrat pe scenă, avea o privire tulbure, nu se uita deloc la noi, dar orice l-ai fi întrebat, el avea un fel de ați răspunde… Era extraordinar. E o specie foarte ciudată de umor involuntar cu accente de umor voluntar. Există o subdiviziune a improvizației care se numește Q&A. Este foarte puțin folosit.”, a spus Mihai Bendeac.

„M-ai făcut să plâng. Mă crezi când îți spun că sunt fericit pentru tine? M-a luat prin surprindere… cum a început, față de cum a terminat și nu doar povestea lui de viață, ci faptul că avea o bucurie în ce făcea! M-a luat un val… am râs, am râs, apoi… acum o să zică o țară întreagă că Badea plânge la iUmor”, i-a spus Dan Badea concurentului Florin Siriac.

„E neajutorat, e sărman și are har”, a mai spus Dan Badea despre concurent.

Citește și...