Dan Teodorescu si sotia, indragostiti ca in prima zi! Nu se despart nici macar atunci cand merg la toaleta! VIDEO

Publicat: 02/03/2014 | 01:15

Chiar daca sunt casatoriti de 5 ani, Dan Teodorescu si sotia lui, Irina, se comporta ca si cum ar fi la inceputul relatiei. Cei doi se tin de mana, in timp ce se plimba printr-un mall, si nu se despart nici macar atunci cand merg la baie.

Daca nu o tine de mana, Dan Teodorescu o ia protector de dupa mijloc pe sotia lui. Cert este ca nu o scapa nici o clipa din ochi si este foarte grijuliu si saritor, ori de cate ori este nevoie.

Dan Teodorescu si sotia

_____

CITESTE SI:

Parfumul vremurilor de altadata! Ce a primit Melania Medeleanu de la Claudiu Mirica, de la Cannes! Garantat nu ai mai vazut demult

Dan Bittman si-a cedat “paradisul” de la Sulimanu! Afla de ce a facut acest pas, dar si cine este noul proprietar al baltii!

_____

Cei doi bat mall-ul la pas, de la un capat la altul, de parca s-ar plimba sub clar de luna pe aleile unui parc. Iar la cate subiecte de discutie se pare ca au pe lista, nici nu observa cum ceilalti oameni se tot uita dupa ei.

Dan Teodorescu si sotia

Se pare ca Dan si Irina sunt de nedespartit chiar si atunci cand merg la baie. Pe imagini se vede cum cei doi ies din zona toaletelor si se indreapta spre magazine.

Dan Teodorescu si sotia

Galant din fire cum il stim, artistul se ofera sa ii duca haina sotiei si chiar incearca sa i-o ia din mana, insa aceasta refuza categoric.

Dan Teodorescu si sotia

In cele din urma, cei doi coboara scarile rulante si parasesc centrul comercial, iar pe ultimele imagini cei doi sunt surprinsi, cum altfel, daca nu tinandu-se strans de mana.

Dan Teodorescu si sotia

Dan Teodorescu si Irina sunt casatoriti din 2009

Solistul trupei Taxi si actrita Irina, fosta Chiosa, sunt casatoriti de 5 ani. Daca el a cunoscut succesul in muzica, ea a ajuns sa lucreze cu Francis Ford Coppola si a fost nominalizata la Cannes cu scurt-metrajul „10” in regia lui Dorian Boguta.

Dan Teodorescu si sotia

Dan Teodorescu si sotia

Dan a declarat la un moment dat, mai in gluma mai in serios, ca aceasta este „cea mai fericita cununie din viata lui”. Artistul a mai fost casatorit din 2002 pana in 2007 cu stirista Melania Medeleanu, iar nasi le-au fost Traian si Maria Basescu.

R.O.

Citește și...