Dana Savuica, amintiri despre cutremurul din ’77! Vedeta povesteste cum a trait evenimentul care a marcat-o pe viata!

Publicat: 05/03/2014 | 10:55
Dana Savuica, amintiri despre cutremurul din ’77! Vedeta povesteste cum a trait evenimentul care a marcat-o pe viata!

Chiar daca avea 7 ani la cutremurul din 1977, Dana isi aminteste foarte multe detalii despre acea zi tragica.

Pe 4 martie, vedeta sarbatorea in familie ziua surorii ei. Pe atunci locuia la etajul 6 al unui bloc din zona 1 Mai.

Pe 4 martie, Dana sarbatorea ziua surorii ei
Pe 4 martie, Dana sarbatorea ziua surorii ei

„Cand a inceput totul sa se miste si sa cada obiecte din biblioteca si de pe masa, am auzit in acelasi timp un vuiet straniu afara pe strada si tipetele de panica ale oamenilor. Tatal nostru ne-a luat in brate pe amandoua si a iesit pe balcon. Acum povesteste cum a avut primul instinct sa sara cu noi ca sa scapam. Si acum imi aduc aminte cum parca vedeam pamantul apropiindu-se de noi sau blocul care se inclina…Cred ca de atunci am frica de inaltime. Teribila. Nu ies niciodata in balcon, fie el si la etajul 3.”, a povestit Dana Savuica.

Dana Savuica

Blondina mai povesteste ca a fugit cu toata familia pe scarile blocului. „Am intrat cu totii in masina , ne era frig si ne uitam disperati la lumea care statea in mijlocul strazii. Am ajuns la o cabina telefonica si ne-am sunat bunicii de la Targoviste. Telefonul nu mergea. Am plecat direct spre ei si , cand am ajuns, i-am vazut in curtea casei. Casa era inca in picioare. Am fost norocosi , am scapat toti cu viata.”, a mai spus Dana.

Dana are rau de inaltime, probabil din cauza traumei de atunci
Dana are rau de inaltime, probabil din cauza traumei de atunci

Cu toate acestea, amintirea acelei zile a marcat-o pe viata pe vedeta. „Nu voi uita niciodata ziua de 4 Martie, ziua in care cu un ochi am ras si cu unul am plans. Nu m-am simtit niciodata mai aproape de familia mea… Ma indrept cu gandul spre oamenii care nu mai sunt printre noi si ii plang si acum… dupa 37 de ani!”, a conchis fostul model.

____

CITESTE SI:

Secretul Danei Savuica pe care l-a uitat aproape toata lumea! Ce schimbare incredibila de look si-a facut inainte de Playboy!

Intalnire de gradul zero pentru Dana Savuica, in mijlocul Capitalei! „Nefiresc era sa fie Bianca Dragusanu acolo!”

____

Provine dintr-o familie de diplomati

Dana Savuica provine dintr-o familie de diplomati, iar in copilarie a fost alaturi de parintii ei in misiune in Asia de Sud-Est.

Dana isi aminteste clipele de groaza prin care a trecut in '77
Dana isi aminteste clipele de groaza prin care a trecut in ’77

Si-a inceput cariera in domeniul afacerilor lansand in 1997 o agentie de modele care s-a dezvoltat foarte bine, numele ei devenind un brand celebru.

R.O.
 

Citește și...