Dani Oţil vrea să-şi găsească iubită până de Valentine’s Day! Cum vrea să o răsfeţe, dar şi reacţiile Flaviei Mihăşan şi ale lui Răzvan Simion când au auzit de Ziua Îndrăgostiţilor. NU te-ai fi aşteptat la aşa ceva

Publicat: 08/02/2018 | 10:24

Au mai rămas doar şase zile până la Valentine's Day, iar Dani Oţil e pus pe fapte mari! Prezentatorul TV a dezvăluit în cadrul matinalului pe care îl moderează cu Răzvan Simion că plănuieşte să îşi găsească o parteneră, pe care vrea să o răsfeţe ca-n filmele de dragoste. La scurt timp după ce a făcut declaraţia în direct, la TV, atât Flavia Mihăşan, cât şi Răzvan Simion şi Amalia, astrologul emisiunii, şi-au exprimat părerile despre Ziua Îndrăgostiţilor.

Citeşte şi: Mărturisire-bombă în direct, la TV! Răzvan Simion: „Cum să fii ca Bendeac, să loveşti maşina lui Dani Oţil?!”

În cadrul ediţiei de azi de la “’Neatza cu Răzvan şi Dani”, Dani Oţil a mărturisit că vrea să îşi găsească o iubită până pe 14 februarie, când e sărbătorită Ziua îndrăgostiţilor în tradiţia occidentală. În timpul declaraţiilor, carismaticul prezentator a spus cum ar vrea să o surprindă pe cea care i-ar deveni parteneră.

„Eu mi-am propus să găsesc pe cineva, poate până pe 14 îmi iese. (…). Vreau să am cui să-i fac masaj, să îi aduc flori, cui îi cui să-i dau cu cremă… (…)”, a declarat Dani Oţil în matinalul de la Antena 1.

Părăsită de iubit, blogger-ul Codin Maticiuc, de curând, Flavia Mihăşan a avut o recţie de negaţie, de dezgust când a auzit de Valentine’s Day.

„Ah, nu… nu”, a reacţionat imediat asistenta de la “’Neatza cu Răzvan şi Dani”.

Pe de altă parte, Răzvan Simion a sugerat că e mai bine să-i spui partenerei să-şi cumpere singură florile, cu condiţia că-i dă el banii acasă. Această idee i-a venit după ce a citit un mesaj pe o reţea de socializare. Oare ce părere are iubita lui, Lidia Buble?

„Păi, nu e mai bine cum a zis ăla pe internet: ia-ţi tu un buchet de flori, că îţi dau eu banii acasă.”, a subliniat Răzvan Simion.

În ciuda faptului că Dani Oţil „a ameninţat-o” pe Amalia că nu va primi nimic pe 14 februarie, de Ziua Îndrăgostiţilor, aceasta i-a spus că se înşeală.

„Hmm… nu, mai bine nişte bomboane, ceva dulce şi flori de la partener. (…). O să fiu cuminte şi o să primesc ceea ce merit”, a mărturisit Amalia, astrologul emisiunii.

Citește și...