DANIEL CHIRAŞ este condus pe ultimul drum! Imagini LIVE de la înmormântarea “locotenentului” lui NUŢU CĂMĂTARU

Publicat: 17/08/2017 | 14:00

Daniel Chiraş este condus pe ultimul drum, astăzi, 17 august, după cum a anunţat un apropiat al familiei. Chiraş avea 30 de ani şi a murit în Spania. Deşi autorităţile spaniole spun că a făcut infarct, familia interlopului susţine că acesta a avut parte de o moarte violentă.

Fratele nostru, Chiraş Daniel, a fost adus în ţară. Cine are plăcerea să fie alături de el este aşteptat la capela cimitirului Metalurgiei, din bld. Metalurgiei nr. 65-67, unde este depus trupul neînsufleţit. Înmormântarea va avea loc joi, 17.08.2017 ora 13:00, la cimitirul Berceni 2 din Bucureşti”, a anunţat Florin Spac pe Facebook.

Daniel Chiraş, cel mai dur “locotenent” al fraţilor Cămătaru, a murit în Spania, la Marbella, la numai 30 de ani. Daniel Chiraş era considerat unul dintre cei mai apropiaţi şi mai de încredere oameni ai fraţilor Cămătaru. Din primele informaţii, tânărul ar fi suferit o criză cardiacă şi medicii nu au mai putut să-l salveze. Familia este, însă, sceptică. Rudele sunt ferm convinse că “locotenentul” celebrilor interlopi ar fi fost bătut crunt de poliţia din Peninsula Iberică, lucru care i-ar fi cauzat moartea.

Chiraş a fost condamnat în 2016 la 6 ani de închisoare pentru infracţiuni săvârşite cu violenţă şi aştepta o condamnare definitivă în celebrul Dosar al Clanurilor, instrumentat de DIICOT. El făcea parte din grupări infracţionale organizate specializate în şantaj, cămătărie, tentativă de omor calificat şi omor deosebit de grav, ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea ordinii şi liniştii publice, nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor, uz de armă letală fără drept.

 

Citește și...