Daniela Crudu s-a cuplat cu Mario Iorgulescu. Relaţia secretă din showbiz

Publicat: 16/09/2019 | 08:33

Sunt foarte puțini aceia care știu că Daniela Crudu s-a cuplat în secret cu Mario Iorgulescu în urmă cu ceva timp. Relaţia secretă din showbiz nu a durat foarte mult, pentru că flacăra iubirii s-a stins la fel de repede precum s-a aprins. În prezent, fiul Ligii Profesioniste de Fotbal se zbate între viață și moarte pe un pat din Spitalul Elias, după ce a fost implicat într-un accident teribil, în urma căruia un tânăr, Dany Vicol, și-a pierdut viața.

Citește și: Șerban Huidu, reacție radicală despre accidentul provocat de Mario Iorgulescu

Daniela Crudu s-a cuplat în secret cu Mario Iorgulescu

În urmă cu trei ani, Daniela Crudu a format un cuplu alături de Mario Iorgulescu, iar relația lor părea că va deveni destul de serioasă, pentru că tânărul și-a dorit ca iubita lui să îi cunoască tatăl, pe Gino Iorgulescu. Povestea de dragoste a celor doi s-a derulat în secret, însă… nu s-au ferit să facă publice poze în care apăreau împreună în diferite restaurante sau cluburi. Potrivit unor surse, fiul Ligii Profesioniste de Fotbal avea planuri mărețe cu fosta asistentă TV, însă, povestea lor s-a încheiat după doar câteva săptămâni, fără prea multe explicații, relatează wowbiz.ro.

Vă reamintim că, în aceste momente, Mario Iorgulescu este conectat la aparate, pentru că starea lui de sănătate s-a agravat din nou, după ce rinichii i-au cedat. Totul s-a întâmplat la câteva ore după ce medicii de la Elias au fost nevoiți să îl bage pe dializă. “Este în Terapie Intenstivă. Au apărut nşte zvonuri că nu ar fi şi că de fapt el ar fi în stare bună. Nu. Este în stare gravă, riscul vital nu a trecut”, a declarat purtătorul de cuvânt al Spitalului Elias, Sivius Negoiţă, conform Știrile Kanal D.

Citește și: Vărul condamnat pentru crimă al lui Dany Vicol a jurat să se răzbune pe Mario Iorgulescu: ”Dinte pentru dinte! Dacă ajunge la închisoare, îl…”

Mario Iorgulescu a provocat un accident mortal

În vârstă de 24 de ani, Mario Iorgulescu a provocat un accident mortal în zorii zilei de duminică, 8 septembrie. La ora 03:05, în timp ce se afla pe Șoseaua Chitila, el a pierdut controlul noului său bolid – un Aston Martin DBS – și a pătruns pe contrasens, unde s-a ciocnit violent de un autoturism care circula regulamentar. În imaginile surprinse de camerele de supraveghere din apropierea tragediei s-a văzut că mașina fiului lui Gino Iorgulescu a luat foc în urma impactului. Matei, un martor la incidentul rutier, a povestit pentru CANCAN.RO, site-ul nr.1. din România, că el l-a scos din autoturismul cuprins de flăcări pe băiatul președintelui Ligii Profesioniste de Fotbal. Accidentul i-a fost fatal lui Dany Vicol, care a fost proiectat din autoturismul personal la o distanță de 20 de metri. Matei a mai dezvăluit că tânărul de 24 de ani nu a murit pe loc, ci a mai trăit câteva secunde după impactul devastator și că a apucat să-l întrebe ceva.

Surse din Poliție au dezvăluit că acul vitezometrului de la mașina lui Mario Iorgulescu s-a oprit la 240 km/h. Nu este sigur însă că mașina lui Iorgulescu avea această viteză. Se mai întâmplă, în cazul accidentelor rutiere, ca acul vitezometrului să meargă până la viteza maximă și să se oprească la capăt.

Citește și...