Daniela Crudu vrea cu orice preţ un iubit! Vedeta a distrus o rochie de mireasă de mii de euro:,,Vreau să sparg ghinionul‘’

Publicat: 08/06/2017 | 08:58

Daniela Crudu a renunţat la postul de asistentă tv de la emisiunea lui Capatos, motivul principal fiind banii prea puţini pe care îi primea de acolo. Vedeta a fost la târgul de nunţi "Ghidul miresei" şi a ales să distrugă rochia pe care a îmbrăcat-o ca să-şi spargă ghinionul în dragoste.

A îmbrăcat o rochie de mireasă care costă câteva mii de euro şi a mers cu ea prin toate bălţile şi a rugat pe cineva să i-o vopsească. Bruneta a spus că face toate aceste lucru ca să spargă ghinionul în dragoste şi să îşi întâlnească alesul.

„Vreau să sparg ghinionul în dragoste. Vă pup şi casă de piatră la toate femeile care se mărită!”, a spus Daniela Crudu.

Dan Capatos a vorbit despre plecarea Danielei Crudu, spunând numai cuvinte frumoase despre aceasta. Realizatorul emisiunii „Xtra Night Show” a numit-o chiar sora lui pe Daniela Crudu.

„Vine o zi când drumurile oamenilor se despart. Cruduţa a atins din nou această zi, pentru că a mai plecat o dată. A obosit şi o înţeleg, de 10 ani avea un program foarte încărcat. Cruduţei îi iert orice, inclusiv că a plecat pentru Nilă.

S-a scris mult în această perioadă, că ar pleca din cauza banilor. Nu este adevărat, pe Cruduţa nu o interesau banii. Vrea să îşi vadă în felul ei nebunesc de viaţă, la ea motto-ul a fost mereu Carpe Diem. Nu îmi rămâne decât să îi mulţumesc pentru tot ce a făcut pentru mine, mi-a fost ca o soră. Dacă va vrea vreodată să se întoarcă, sunt convins că va fi privită cu braţele deschise fiindcă nimeni nu îi poate reproşa nimic profesional Cruduţei”, a spus Dan Capatos la „Xtra Night Show” despre plecarea asistentei sale.

 

Citește și...