De-a râsu’‐plânsu’! Un tânăr și-a jefuit prietenul, dar a avut un șoc atunci când a văzut ce era în portofel

Autor: A.N.
Publicat: 21/02/2020 | 15:08
De-a râsu’‐plânsu’! Un tânăr și-a jefuit prietenul, dar a avut un șoc atunci când a văzut ce era în portofel

De-a râsu’‐plânsu’! Un tânăr și-a jefuit prietenul, dar a avut un șoc atunci când a văzut ce era în portofel. Nu-i venea să creadă ce sumă a găsit.

Un bărbat de 30 de ani s-a întors recent din Marea Britanie, unde a muncit, iar în cursul zilei de 19 februarie a mers la un bar din localitate. Acolo s-a întâlnit cu mai mulți prieteni. Bărbatul le-a făcut tuturor cinste și s-a lăudat că a venit din Anglia cu buzunarele doldora de bani.

Colac peste pupăză s-a mai lăudat și cu faptul că a câștigat o sumă frumușică la jocurile de noroc. Auzind toate aceste lucruri, tânărul de 19 ani s-a gândit să-l jefuiască. Așa că l-a urmărit pe amicul său pe o alee întunecată, care nu era supravegheată video, l-a împins într-un șanț și i-a luat toți banii din portofel.

Doar că a avut parte de surpriza vieții sale. În portofel era o sumă infimă: doar 600 de lei!

Tânărul este cercetat pentru săvârșirea infracțiunii de „tâlhărie calificată”, acesta recunoscând comiterea faptei. Totodată, banii sustrași au fost întorși proprietarului. Totodată, tânărul de 19 ani a fost reținut pentru 24 de ore, urmând a fi prezentat Parchetului de pe lângă  Judecătoria Suceava.

 

Citește și...