De asta l-a parasit pe Mr Pink! Monica Gabor si-a gasit alt „sugar daddy” in SUA!

Publicat: 05/01/2015 | 10:35
De asta l-a parasit pe Mr Pink! Monica Gabor si-a gasit alt „sugar daddy” in SUA!

Monica Gabor s-a despartit de Mr. Pink dupa 3 ani de relatie si a inceput o viata noua. Fosta doamna Columbeanu nu a fost multumita cu statutul de hostess la petreceri si a decis sa isi schimbe radical stilul de viata.

Restrictiile pe care afaceristul i le-a impus Monicai au convins-o pe aceasta sa ia o decizie radicala. Si-a facut bagajele si a plecat in America, acolo unde si-a gasit pe altcineva. Monica Gabor a petrecut sarbatorile in tara si a avut parte de libertatea pe care Mr. Pink nu i-a oferit-o. Si-a revazut fiica si a aprins o lumanare la mormantul mamei ei.

gabor

De cand a inceput o noua relatie, bruneta s-a ferit sa vorbeasca despre iubitul ei.
„Are pe altcineva in viata ei, dar prefera sa pastreze discretia asupra acestui aspect. Dupa ce a fost tradata de prieteni de atatea ori, Monica a invatat sa fie mult mai discreta cu viata ei, de aici si zvonurile care au circulat recent, ca ar fi disparut fara urma in America”, au declarat surse apropiate Monicai pentru ziarul Ring.

gabor

CITESTE SI

MIster Pink habar nu are ce a facut Monica in timp ce el o stia la Bacau! A fugit la Bucuresti cu un barbat pe care il stie de…

Lista completa a interdictiilor pe care Mr Pink i le-a impus Monicai Gabor ca sa o lase sa vina in Romania!
 

Vrea sa se inscrie la un colegiu

Din cate se pare, Moni are planuri mari in America. Vrea sa isi echivaleze diploma de Bacalaureat si apoi sa se inscrie la un colegiu.

gabor

“Ea e bine in SUA si urmeaza mai multe cursuri inainte de a-si cladi o cariera. Vrea sa-si perfectioneze engleza, sa-si echivaleze diploma de bacalaureat si sa urmeze un colegiu”, au mai declarat aceleasi surse.

D.C.