De bucurie că a câștigat Halep, un sătmărean de 28 de ani a sărit în cap în piscină și a murit. Urma să se însoare peste trei luni

Publicat: 13/06/2018 | 17:13

Attila Ganea, un tânăr de 28 de ani din Satu Mare, și-a găsit sfârșitul după un moment de bucurie maximă pentru el. Victoria Simonei Halep în finala de la Roland Garros l-a împins să facă un gest care l-a costat viața. (Console si accesorii gaming) Aflat împreună cu câțiva prieteni pe marginea unei piscine din curtea unuia dintre ei, Attila s-a aruncat în apă de fericire că favorita lui a câștigat punctul decisiv. Felul în care a plonjat nu a fost tocmai reușit, astfel că s-a lovit cu capul de fundul bazinului.

Primele momente după lovitură nu l-au speriat și nu l-au alarmat încât să ceară un consult de specialitate, astfel că, deși reclama o durere la ceafă, s-a culcat câteva ore, după care s-a trezit și a dorit să continue petrecerea alături de prietenii săi. Doar că acela a fost momentul în care i s-a făcut rău, iar prietenii săi au cerut intervenția unei ambulanțe pentru a-l transporta la spital. (Cele mai bune oferte laptopuri)

Attila Ganea a ajuns în comă la Spitalul Județean Satu Mare, acolo unde a fost ținut de sâmbătă până luni, când a fost transportat la un spital din Cluj. Apropiații afirmă că familia a solicitat mai devreme transferul acestuia la Cluj pentru o intervenție chirurgicală, dar aceasta nu s-a realizat. (VEZI ȘI: SIMONA HALEP S-A POZAT LA PISCINĂ, LA O ZI DUPĂ CE A REVENIT ÎN ȚARĂ)

După operația de marți, inima lui Attila a încetat să mai bată, spre deznădejdea familiei și a Cristinei, iubita lui Attila, cu care acesta urma să se căsătorească în luna septembrie a acestui an.

Attila și Cristina aveau nunta programată pe 22 septembrie

„Tu erai totul pentru mine”

Mesajul tinerei este unul sfâșietor:

„Dragostea mea…sufletelul meu drag si scump…Nu vreau sa cred ca m-ai parasit pentru totdeauna…Nu pot..refuz sa cred asta . Ai uitat ce mi-ai promis???Ai spus ca NU ma vei părăsi niciodată…NICIODATĂ . Tu erai totul pentru mine…eu ce ma fac acum fara tine iubirea mea???Ma simteam cea mai fericita si norocoasă persoana din lumea asta…erai PERFECT pt mine…acum…Ma simt singura, debusolata si goală pe dinăuntru, viata mea nu mai are nici un sens fara tine. Urma sa ne legăm destinele si in fata lui Dumnezeu…După nunta mi-ai promis că facem un copilaș…abia așteptai momentul ala, pentru tine faceam ORICE si tu sti prea bine…mai mult ca mine nu te-a iubit nimeni niciodata in afara de părinții tăi! De acolo de sus sa ii veghezi si sa ai grija de ei….eu promit la fel! Voi fi alaturi de ei mereu! Nu imi i-au ramas bun de la tine iubirică…pt ca tu vei fi mereu în sufletul si inima mea ❤ Tu vei trăi mereu în sufletele, inimile si gândurile noastre!Nu ai idee câtă lume îndurerată ai lasat in urma ta. Dar daca Dumnezeu te-a dorit mai tare langa el, atunci asa sa fie…ingerasul nostru scump!TE IUBESC, TE ADOR PENTRU TOT RESTUL VIETII MELE!❤ Odihneste-te suflet blând, ne vom intalni in ceruri dragostea mea, abia astept sa te revăd ❤”.

Citește și...