De cand a ramas SOMERA, Loredana Chivu a luat proportii! Rochiile au inceput sa “pocneasca” pe asistenta TV!

Publicat: 24/03/2015 | 19:33
De cand a ramas SOMERA, Loredana Chivu a luat proportii! Rochiile au inceput sa “pocneasca” pe asistenta TV!

Pentru Loredana Chivu, ultima perioada a fost una dificila, din punct de vedere profesional. Fosta asistenta a ramas fara emisiune si a primit amenda pentru ca a acceptat sa participe la un post concurent.

Loredana Chivu nu mai are liniste si este la un pas de a intra in depresie, mai ales ca i s-a interzis sa mai apara pe sticla, lucru care o afecteaza destul de mult. Si asta nu e tot. Se pare ca mai este un motiv pentru care Loredana este la un pas de a claca psihic.

Loredana Chivu

De cand a ramas fara emisiune, fosta asitenta Tv sta mai mult inchisa in casa si mananca non-stop. Nu mai iese atat de des cu prietenii, preferand sa petreaca timpul singura.

Loredana Chivu

Din imaginile postate de ea pe contul de socializare, se vede ca Lore a luat proportii, blugii si rochitele mai ca stau sa plesneasca pe ea, iar talia de viespe este deja istorie.

 

Loredana Chivu

„Lordana Chivu este disperata ca se ingrasa si asta se intampla de cand a ramas fara job. Sta acasa si mananca toata ziua. Se si vede putin ca a inceput sa se ingrase. Incepe sa ia proportii daca o tine tot asa. Nu ii este usor si spera sa treaca peste aceasta perioada din viata ei, cat mai curand. Face fata cu greu si este usor depresiva, are tot mai putine activitati in ultima vreme”, ne-a declarat o sursa din anturajul fostei asistente tv.

Citeste si

Silicoanele, bata-le vina! Loredana Chivu, desfintata de un barbat. “Daca era naturala…”

Loredana Chivu, “sechestrata”! Ce manevra i-au facut sefii de la Antena, dupa ce au dat-o afara!

Viata i s-a dat peste cap

Desi a fost pusa pe tusa de la „Un show pacatos”, Loredanei Chivu nu i se terminase contractul cu postul TV unde se difuzeaza emisiunea. Se pare, insa, ca blonda a uitat de clauzele contractuale si a acceptat propunerea de a participa la o emisiune, la un post concurent, fapt care avea sa ii dea viata peste cap.

L.L

Citește și...